Zorg en Zekerheid Zorgverzekering 2014

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Zorg en Zekerheid 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering.

dichtbij werkt beter

org en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar. De organisatie zet zich in voor het toegankelijk houden en betaalbaar blijven van zorg. Met de Zorg en Zekerheid zorgverzekering moeten de verzekerden gezond worden en blijven De verzekeraar stelt de gezondheid van de klant centraal geeft het aan op de site. Dat kun je waarnemen door de kwaliteit van de dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk.

Zorg en Zekerheid geeft aan bewust een regionale zorgverzekeraar te zijn zodat het gunstige afspraken kan maken met de zorgverleners die het ook persoonlijk kent. Zo kan ook een goede controle plaatsvinden op de geleverde zorg.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid geeft aan dat het iedereen accepteert voor de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Dit ongeacht de leeftijd of de gezondheid. Daarbij hanteert de verzekeraar geen wachttijd. Je kunt direct aanspraak maken op een vergoeding vanuit de zorgverzekering indien nodig.

Korting Zorg en Zekerheid zorgverzekering via collectiviteit?

Basisverzekering van Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Bij Zorg en Zekerheid kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Met de Zorg Zeker Polis heb je een basisverzekering waarin de zorg zoveel mogelijk in natura wordt geregeld. Op deze manier kunnen de kosten laag blijven. Daarmee dus ook een scherpe Zorg en Zekerheid premie voor de basisverzekering.

Je kunt ook kiezen voor een restitutieverzekering. Met deze Zorg Vrij Polis kun je zelf de zorg regelen.

Zorg en Zekerheid verzekeringen geeft aan dat je als verzekerde voor beide basisverzekeringen mag rekenen op:

 • eerlijke premie
 • Goede en snelle zorg
 • wachtlijstbemiddeling (via een geZZondTeam)
 • zelf kiezen van zorgverlener
 • Exclusieve extra’s voor klanten zoals korting op abonnement sportschool.

Een geZZondTeam bemiddelt als de verzekerde wordt geconfronteerd met wachttijden in de zorg: kosteloos en vrijblijvend! Op haar site geeft Zorg en Zekerheid een overzicht van de voordelen voor de klanten. Deze maand bijvoorbeeld 10% korting op hardloopschoenen. Om op de hoogte te blijven van de voordelen van Zorg en Zekerheid kun je gebruikmaken van de speciale iPhone App van Zorg en Zekerheid.

Aanvullende dekking bij Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De dekking van de gekozen Zorg en Zekerheid basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen uit een van de aanvullende verzekeringen. Je hebt bij een Zorg en Zekerheid Zorgverzekering een zeer ruime keuze met verschillende dekking en premie. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • AV Sure, voor jongeren, vanaf € 15,60 p/mnd, oa. Minimaal 5% korting, Gratis reizigersvaccinaties
 • AV GeZZin, voor gezinnen, vanaf € 41,95 p/mnd, oa. 5%/7% gezinskorting, €2.000,00 orthodontie vergoeding, gratis kinderbril
 • AV GeZZin Compact, voor gezinnen (instapverzekering), vanaf € 19,95 p/mnd, oa 5%/7% gezinskorting, 100% vergoeding orthodontie, max €1.000.00
 • AV Plus, voor 50 Plussers, vanaf € 42,25 p/mnd, oa Uitgebreide dekking fysiotherapie en tandheelkunde, Gratis GeZZond Check, 5%/7% korting

Je kunt ook de aanvullende dekking zelf samenstellen door te kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • AV Basis, basisdekking, vanaf € 10,35 p/mnd, Geen tandheelkundige zorg, Geen tandheelkundige zorg
 • AV Standaard, iets uitgebreide dekking, vanaf € 17,80 p/mnd, Vergoedingen voor brillen, lenzen, tandheelkunde, fysiotherapie, anticonceptie
 • AV Top, ruime dekking, vanaf € 36,60 p/mnd, Uitstekende dekking fysiotherapie, Ruime dekking tandheelkunde, Sport Medisch Advies
 • AV Totaal, alles verzekerd, vanaf € 85,96 p/mnd, alle vergoedingen die in onze AV’s opgenomen zijn, hoogste percentages vergoedingen.

Zorg en Zekerheid geeft aan altijd een collectiviteit te hebben voor de verzekerde. Hierdoor kun je profiteren van korting op de premie. Neem contact op met Zorg en Zekerheid voor meer informatie over deze collectiviteiten. De klantenservice kan je het juiste collectiviteitsnummer geven.

Bij Zorg en Zekerheid kun je veel zorgzaken online regelen. Gewoon inloggen bij Mijn Zorg en Zekerheid. In deze online omgeving kan je declaraties indienen, het resterende eigen risico raadplegen en de persoonlijke gegevens en polisgegevens inzien. Maar een Declaratie Zorg en Zekerheid kun je ook nog steeds per post indienen.

Zorg en Zekerheid Leiden is het hoofdkantoor. Hier kun je geen verzekeringszaken regelen. Ook geen informatie inwinnen over verzekeringen of declaraties indienen. Voor deze handelingen zul je naar een van de regiokantoren moeten gaan. Zie de site van Zorg en Zekerheid voor de verschillende locaties.

Zie ook de informatie over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)