Zekur Zorgverzekering 2014

ZEKUR zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de ZEKUR 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de ZEKUR zorgverzekering. ZEKUR zet bij de zorgverzekeringen in op de specifieke doelgroep die een goede zorgverzekering wil tegen een scherpe premie. De zorgverzekeringen zijn volledig afgestemd op jongeren. Weinig geld te besteden maar wel veel leuke dingen willen doen. Tevens zijn jongeren flexibeler in het afnemen van zorg bij verschillende zorgverleners en zijn ze minder gebonden aan specifieke ziekenhuizen en of andere hulpverleners.

Het gaat op de goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Zekur is het internetlabel van Unive verzekeringen. Waarmee het een betrouwbare schade afhandeling en organisatie kan bieden. Veel studenten zien in Zekur.nl ook de perfecte studenten zorgverzekering.

ZEKUR Zorg is een onderdeel van de coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat onder andere de merken Univé Zorgverzekering, VGZ, en IZA.

De ZEKUR zorgverzekering ook iets voor jou?

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Ook al ben je jong en maak je weinig gebruik van de zorg. Juist deze groep wil ZEKUR het makkelijk maken door zorgverzekeringen aan te bieden met een lage premie voor een ZEKUR polis. Deze premie kan zo laag zijn omdat de verzekeraar scherpe afspraken heeft genaakt met een aantal zorgverleners. De ZEKUR zorgverzekering sluit je online. Via Mijn ZEKUR kun je alle zaken rondom de ZEKUR zorgverzekering zelf regelen. Bij ZEKUR declareren verloopt ook makkelijk online. Via de website kun je ook eenvoudig met ZEKUR contact zoeken wanneer dat nodig is. Voor een vraag over de verzekering of de status van de declaratie.

Bij ZEKUR moet je een keuze maken uit twee verschillende pakketten:

  • Gewoon ZEKUR, vanaf € 65,25 per maand, een basisverzekering en een Visa Greencard voor € 15,- per jaar
  • Extra ZEKUR, vanaf 90,25 per maand, een basisverzekering, aanvullende verzekering en aanvullende tandartsverzekering, gratis doorlopende reisverzekering en gratis Visa Greencard

De Visa Greencard is bij ZEKUR erg voordelig. Deze moet je nog wel apart aanvragen. Dit kan je doen via de link die je krijgt bij de bevestiging van je zorgverzekering.

7 jaar lang de goedkoopste zorgverzekering

ZEKUR geeft op haar site aan dat ze al zeven jaar lang de goedkoopste zorgverzekering heeft. Dit op basis van het verplichte eigen risico. De verzekering komt als goedkoopste uit de bus bij vergelijkingen van Vara Kassa, Independer en de Consumentenbond geeft ZEKUR aan.

Wanneer krijg je bundelkorting bij ZEKUR zorgverzekering?

Als je op 1 februari van 2014 ook een Extra ZEKUR wonen verzekering hebt lopen krijg je een korting op de basisverzekering. Als je partner is meeverzekerd, krijgt deze ook de bundelkorting. Deze korting is 6% (€ 4,82). Als je hebt gekozen voor de Extra ZEKUR zorgverzekering ontvang je al weer 8% korting (€ 6,42) op de basisverzekering. Deze korting zal worden verrekend met de maandpremie. Het Extra ZEKUR Wonen pakket bevat de verzekeringen Aansprakelijkheid, Inboedel, Multimedia Buitenshuis, Reis, Ongevallen en Rechtsbijstand.

Wees er snel bij! ZEKUR geeft aan dat alleen de eerste 7500 klanten kunnen profiteren van deze bundelkorting.

Aanvullende dekking van ZEKUR zorgverzekering

Bij de aanvullende verzekering van ZEKUR krijg je ook vergoedingen voor o.a. tandheelkunde, fysiotherapie, anticonceptiemiddelen, preventieve inentingen voor reizen naar het buitenland, brillen en lenzen. Gratis krijg je hier dus een Visa Greencard en een Doorlopende ZEKUR reisverzekering bij. In deze aanvullende zorgverzekering zitten bijvoorbeeld de volgende vergoedingen:

  • Alternatieve therapieën maximaal € 250, €25 per behandeling
  • Medisch noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland
  • Spoedeisende hulp tijdens vakantie of tijdelijk verblijf in het buitenland
  • Anticonceptiepil
  • tandheelkundige zorg inclusief techniekkosten, 75% tot max. € 500

Zie de site van ZEKUR verzekeringen voor een volledig overzicht van de dekking en vergoedingen bij de zorgverzekering.

Met een ZEKUR tandartsverzekering ben je verzekerd voor tandheelkundige zorg verleend door een tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus. Zoals aangegeven is de vergoeding 75% per behandeling tot maximaal € 500,- per verzekerde per kalenderjaar.

ZEKUR geeft aan dat de premies van haar aanvullende zorgverzekeringen laag zijn omdat het goed afspraken heeft kunnen maken met een aantal zorgverleners. Je hebt bij een ZEKUR zorgverzekering geen vrije keuze voor een zorgverlener. Tenminste niet voor de planbare zorg. Bij spoedeisende zorg kun je bij ieder ziekenhuis terecht. Gebruik de Zorgvinder op de site van ZEKUR (zekur.nl) om de juiste zorgverlener te vinden bij jouw in de buurt.

Zie ook de informatie over de ZEKUR zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de ZEKUR zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)