UnitedConsumers Zorgverzekering 2014

UnitedConsumers zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de UnitedConsumers 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de UnitedConsumers zorgverzekering.

korting op verzekeren via ZorgCollectief

Het is al weer een poos geleden dat UnitedConsumers is opgericht. Begin 2000 begonnen Bas Poell en Paul Selms met dit initiatief. Met als doel om zogenoemde commodities goedkoper te malen voor consumenten. Dit zijn de producten en diensten die feitelijk onmisbaar zijn maar waaraan niet echt veel waarde wordt gehecht.

De organisatie is vooral bekend geworden met de acties voor goedkoper benzine tanken. Maar het is ook mogelijk om via deze organisatie een Zorgverzekering te sluiten.

10% Korting zorgverzekering van VGZ

Ook dit jaar kun je voordeliger een zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers. Zo kun je 10% besparen op de VGZ zorgverzekering. Daarmee kan je volgens UnitedConsumers al 129,96 euro per persoon besparen. En je hoeft niet bang te zijn dat je niet toegelaten wordt tot de zorgverzekering. Het gaat namelijk om een gegarandeerde acceptatie. UnitedConsumers zorgt zelfs voor het opzeggen van de huidige zorgverzekering via de opzegservice.

VGZ Natura zorgpolis als basisverzekering

UnitedConsumers geeft op haar site aan dat VGZ bewust heeft gekozen voor een naturapolis gekozen. Daarbij is het namelijk mogelijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met verschillende zorgverleners. Bijvoorbeeld over de kwaliteit en de prijs van de zorg, maar natuurlijk ook voor de service die zorgaanbieders u geven. Bij deze naturapolis worden de zorgkosten rechtstreeks afgehandeld tussen VGZ en de zorgaanbieders. Als verzekerde hoef je dit niet te regelen.

Cadeau of Korting bij UnitedConsumers zorgverzekering

Als je via UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie. Je bent dan al voor een bedrag van € 86,35 per maand. De organisatie geeft aan dat je daarmee verzekerd bent van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico. Om deze korting te krijgen hoef je alleen maar de zorgverzekering via het zorgcollectief te sluiten. Je sluit dan een naturapolis van de VGZ zorgverzekering.

Maar je kunt in plaats van de korting op de UnitedConsumers zorgverzekering ook kiezen voor een gratis cadeau. Je kunt daarbij 2014 kiezen uit een van de volgende cadeaus:

 • iPad Air
 • ASUS MeMo pad 10
 • Zeer complete Xbox 360 pakket

Als je voor de cadeau-actie van UnitedConsumers kiest, ruil je de korting van de zorgverzekering 2014 en eventueel die van de UnitedConsumers zorgverzekering 2015 in voor een gratis cadeau. Deze cadeau actie loopt tot 1 januari. Zie de site van UnitedConsumers met de voorwaarden voor deelname aan deze actie. Tevens zie je daar ook meer details ten aanzien van de gratis cadeaus.

Aanvullende verzekering bij UnitedConsumers zorgverzekering

De dekking vanuit de VGZ basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kies je uit de volgende VGZ aanvullende verzekeringen:

 • VGZ Aanvullend Goed, De voordelige keuze voor wie weinig zorg gebruikt.
 • VGZ Aanvullend Beter, Meest gekozen aanvullende verzekering. Veel vergoedingen, betaalbare premie.
 • VGZ Aanvullend Best, Maximale zekerheid en hoogste vergoedingen.

Zie de site van UnitedConsumers voor meer informatie over de polisvoorwaarden en de vergoedingen.

Alles in Een pakketten

Je kunt ook kiezen voor de zogenoemde alles-in-een pakketten. Dit zijn pakketten die zorgverzekeraar VGZ heeft opgesteld voor verschillende periodes in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts. Hierbij kun je kiezen uit de volgende pakketten:

 • VGZ Jong, van 18 tot 27 jaar. Betaalbaar en heel compleet
 • VGZ Fit & Vrij, unieke aanvullende verzekering waarbij jezelf aan het roer staat.
 • VGZ Gezin, Dé zorgverzekering voor gezinnen. Houdt rekening met ouder én kind.
 • VGZ Vitaal, Speciaal voor 55 plussers die geen moment stil willen zitten.

UnitedConsumers tandartsverzekering

Bij de UnitedConsumers tandartsverzekering kun je ook kiezen uit verschillende opties. Afhankelijk van de gewenste dekking en/of je orthodontie wilt meeverzekeren maak je een keuze uit de volgende tandartsverzekeringen:

 • Tand Goed, vergoedt 80% tot € 250,00 per jaar.
 • Tand Beter, vergoedt 80% tot € 500,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie.
 • Tand Best, vergoedt 80% tot € 1.000,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie.

Declareren zorg nota via zorgverzekeraar VGZ

Als je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een zorgverzekering hebt afgesloten, moet je de zorgkosten declareren via VGZ. Daarvoor kan je gebruik maken van een declaratieformulier. De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. Je kunt natuurlijk ook de nota declareren via de website van de verzekeraar. Dit kan niet voor zorgkosten gemaakt in het buitenland. Daarvoor is een apart declaratieformulier nodig. Je kunt voor declareren niet bij UnitedConsumers inloggen. Voor deze UnitedConsumers VGZ zorgverzekering moet je voor inhoudelijke zorgzaken naar de site van de verzekeraar.

Zie ook de informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)