Studenten Zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Studenten 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de studenten zorgverzekering.

Goedkoopste zorgverzekering met veel gemak

De Studenten, je zou zeggen een mooie doelgroep. Duidelijk gesegmenteerd en duidelijk een afwijkend leef profiel ten opzichte van veel andere Nederlanders. Wie denkt aan studenten heeft al direct een beeld voor ogen. Daarbij denk je meestal niet aan de alsmaar stijgende studielast en het aantal uren dat achter de boeken wordt doorgebracht. Veel meer roept studenten een beeld op van een uitbundig sociaal leven van feesten en vakanties en reizen in het buitenland. Daarbij wordt de studie steeds vaker gecombineerd met een stage in Nederland of buitenland.

Duidelijk een leefpatroon dat niet direct overeenkomt met het grootste deel van de consumenten. Dus een perfecte doelgroep voor de verzekeraars voor een specifieke verzekering aan te bieden. Toch zie je in de markt van zorgverzekeringen weinig verzekeraars komen met een studenten zorgverzekering.

Studenten zorgverzekering overzicht

Op dit moment zijn een aantal zorgverzekeringen zeer geschikt voor studenten. Dekking voor vaccinaties en zorg in het buitenland. Een vergoeding voor anticonceptie en aantal gratis condooms. Maar ook een scherpe en lage premie per maand. Let wel goed op dat voor bepaalde verzekeringen je geen vrij keuze hebt in de zorgverlener voor je studenten zorgverzekering naar keuze.

ZorgVerzekeraarProductPremie per maandKies verzekering
AnderZorg ZorgverzekeringBasisverzekeringvanaf 62,25Anderzorg zorgverzekering logo
Besured ZorgverzekeringBasisverzekering
(geen extra Eigen Risico)
vanaf 81,25Besured Zorgverzekering logo
CZdirect ZorgverzekeringBasisverzekeringvanaf 63 euroCZdirect zorgverzekering logo
Zekur ZorgverzekeringBasisverzekeringvanaf
65,25 euro
ZEKUR zorgverzekering logo
Zilveren Kruis ZorgverzekeringStudentenzorgverzekeringvanaf
62,29 euro
Zilveren Kruis zorgverzekering logo

Let op!!! Bij de hierboven genoemde premies per maand voor de zorgverzekering is vaak gekozen voor de maximaal mogelijke Eigen Risico. Hierbij is gekozen voor een vrijwillige Eigen Risico bij de zorgverzekering dat bovenop het wettelijke minimale Eigen Risico komt.

Aanbieding Studenten Zorgverzekering

Zilveren Kruis Achmea komt als een van de grootste zorgverzekeraars juist wel met een doelgroep verzekering voor studenten. Deze Studenten Zorgverzekering wordt met een sterke korting in de markt gezet. Deze zorgverzekering wordt samen met de Landelijke Studenten Vakbond (LSVB) en het Interstedelijke Studenten Overleg (ISO) in de markt gezet. Met deze zorgverzekering hebben studenten een aanvullend verzekering voor een bedrag van slechts een euro. Met de studenten zorgverzekering is de student ook tijdens de stage in het buitenland verzekerd.

De Studenten Zorgverzekering van Zilveren Kruis is in samenwerking met ISO en LSVB. Zie voor een studentenverzekering vergelijk ook de sites van HoyHoy.nl en Independer.

De informatie over de Studenten zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)