Salland Zorgdirect Zorgverzekering 2014

Salland ZorgDirect zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Salland Zorgdirect 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Salland Zorgdirect zorgverzekering. Salland zorgverzekeringen komt voor het nieuwe zorgseizoen met een nieuwe zorgverzekering.

Met het label Salland ZorgDirect zorgverzekering komt er dus weer een nieuw label op de maakt van zorgverzekeringen. Op dit moment is het nog niet duidelijke voor wie deze zorgverzekering precies bedoelt is.

Salland zorgverzekeringen staat bekend als een regionale zorgverzekering. Misschien dat het met deze nieuwe propositie een grotere markt wil gaan bedienen. Het gaat hier om een label van Eno Zorgverzekeraar N.V

Gezien de naamstelling van deze zorgverzekering verwacht ik dat het gaat een zorgverzekering met en scherpe premie. Een premiestelling en samenstelling van de zorgverzekering waarmee het kan gaan concurreren met de populaire internetverzekeringen. Maar het zou ook kunnen gaan om een specifieke doelgroepen verzekering.

Voordelen van Salland ZorgDirect zorgverzekering

Op dit moment is onvoldoende bekend over de Salland ZorgDirect zorgverzekering. Verzekeraar Salland zal nog een officiële lancering moeten hebben van deze nieuwe verzekering.

Later meer over deze nieuwe Salland Direct zorgverzekering

De informatie over de Salland Zorgdirect zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Zie voor ook Zorgverzekering Actueel voor meer informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 oktober 2014)