Promovendum Zorgverzekering 2014

Promovendum zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Promovendum 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Promovendum zorgverzekering.

Al door 120.000 hoger opgeleiden gekozen

Als ik de stad kom binnenrijden zie ik al direct het reclamebord van Promovendum. Een (studenten)zorgverzekering met het scherpste tarief van Nederland voor de zorgverzekering. Dat willen ze laten weten ook. Want ook op de radio hoor je de laatste week van 2013 veel commercials voor deze Promovendum zorgverzekering. Misschien voor velen een onbekende verzekeraar. Dit komt mede door het feit dat de verzekeraar zich richt op een specifiek doelgroep in Nederland.

Promovendum wil kwaliteit bieden op het gebied van verzekeren en richt zicht daarbij op de hoger opgeleiden.

Promovendum zorgverzekering zonder eigen risico

Ook voor 2014 zet Promovendum in voor een lage premie voor de zorgverzekering. De premie voor de basisverzekering is € 81,90 per maand. Daarbij heb je geen extra eigen risico en keuzevrijheid. Je kunt dus zelf kiezen naar welke apotheek, huisarts of tandarts je gaat. En de verzekeraar heeft een hoge klantenwaardering van gemiddeld 8.4. Studenten kunnen bij Promovendum een studentenzorgverzekering afsluiten. Op de site kun je snel een premieberekening uitvoeren. Waarbij de verzekeraar je ook adviseert ten aanzien van de te kiezen dekking. Als student kun je in de berekening meteen de zorgtoeslag meenemen.

Keuze bij Aanvullende dekking Promovendum Zorgverzekering

De dekking van de Promovendum zorgverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Hierbij heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Primair (AV-P), € 10,90 per maand, fysiotherapie 80% (€ 150), geen orthodontie tot 18 jaar
  • Royaal (AV-R), € 12,90 per maand, fysiotherapie 100% (€ 300), 100% sterilisatie, 1 SOA consult,
  • Optimaal (AV-O) € 19,90 per maand, fysiotherapie 100% (max 20 behandelingen), orthodontie tot 18 jaar 100%
  • Excellent (AV-E), € 49,90 per maand, fysiotherapie 100% (max 40 behandelingen), 100% orthodontie tot 18 jaar

Zie de site van Promovendum voor een volledig overzicht van de vergoedingen bij de verschillende dekkingen.

Kortingsregelingen bij Promovendum

Als verzekerde bij Promovendum kun je profiteren van verschillende kortingsregelingen. Je ontvangt van de verzekeraar een kortingspas waarmee je korting krijgt op bijvoorbeeld lenzen, brillen of de sportschool. Ook op preventiegebied heeft de verzekeraar een aantal aantrekkelijke kortingsregelingen. Bijvoorbeeld 50% korting op diverse producten van Allergiezorg zoals : allergeendichte hoezen, dekbedden en hoofdkussens.

Tandartsverzekering bij Promovendum

Promovendum heeft ook verschillende tandartsverzekeringen met verschillende vergoedingen. Voor een tandartsdekking kan je kiezen uit:

  • Primair (TV-P), € 12,90 per maand, dekking € 250 p/j en vergoeding van 100%,
  • Royaal (TV-R), € 25,90 per maand, dekking € 500 p/j en vergoeding van 100%,
  • Optimaal (TV-O), € 35,90 per maand, dekking € 1000 p/j en vergoeding van 100% tot eerste € 750, 70% van overige € 250.
  • Excellent (TV-E), € 54,90 per maand, dekking € 1250 p/j en vergoeding van 100% tot eerste € 100, 70% van overige € 250.

Bekijk de site van Promovendum voor een volledig en actueel overzicht van de vergoedingen en dekkingen bij de verschillende tandartsverzekeringen. Voor de uitgebreide beschrijving van de voorwaarden verwijst Promovendum naar haar polisvoorwaarden.

Zie ook de informatie over de Promovendum zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Promovendum zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)