ONVZ Zorgverzekering 2014

ONVZ zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de ONVZ 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de ONVZ zorgverzekering. Zorgverzekeraar ONVZ wil dat de verzekerde een ONVZ zorgverzekering kiest die bij zijn leven past. ONVZ wil graag dat de consument een optimale keuzevrijheid heeft bij het kiezen van een ziekenhuis, apotheek of huisarts.

Gezien het mooie resultaat dat de zorgverzekeraar scoort bij het klantenmonitor zorgverzekeringen van MarketResponse zijn de klanten zeer tevreden met ONVZ. In dit onderzoek krijgt ONVZ een 8,3 als score. Samen met PNOzorg en VvAA vormt het daarmee de top bij de zorgverzekeringen. Het staat in de top drie.

ONVZ heeft de premie voor de basisverzekering voor 2014 vastgesteld op € 99,50 per maand. Dit is het maandbedrag wanneer je kiest voor alleen het verplichte eigen risico van € 360. Kies je voor het maximale eigen risico, kun je de maandpremie voor de basisverzekering verlagen tot € 71,51 per maand.

?wi=149411&ws=

Waarom een ONVZ Zorgverzekering afsluiten?

Op haar internetsite geeft ONVZ een korte opsomming waarom je juist voor een zorgverzekering van ONVZ moet kiezen:

 • Uitstekende service, Klanten waarderen ONVZ met een 8,3
 • Optimale keuzevrijheid, Optimale vrijheid in de keuze van arts, ziekenhuis en medicijnen
 • Persoonlijke ondersteuning, Hulp en advies van de ZorgConsulent
 • Snelle behandeling van uw declaraties, Binnen 5 dagen wordt uw declaratie uitbetaald

Aanvullende verzekeringen bij ONVZ zorgverzekering

De dekking van de basisverzekering is vastgesteld door de overheid. Deze dekking kun je bij ONVZ uitbreiden door een keuze te maken uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Zorgverzekering Startfit, € 6,51 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie en onder andere buitenlanddekking
 • Zorgverzekering Extrafit, € 8,60 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, preventiecursussen max € 75.
 • Zorgverzekering Benfit, € 20,92 per maand, 12 behandelingen fysiotherapie, preventiecursussen max € 150.
 • Zorgverzekering Optifit, € 35,80 per maand, 35 behandelingen fysiotherapie, preventiecursussen max € 250.
 • Zorgverzekering Topfit, € 52,31 per maand, 100% fysiotherapie, preventiecursussen max € 325.
 • Zorgverzekering Superfit, € 107,41 per maand, 100% fysiotherapie, preventiecursussen max € 500.

ONVZ Tandartsverzekeringen

Bij zorgverzekeraar ONVZ kun je kiezen uit vier verschillende tandartsverzekeringen:

 • Tandfit A, € 10,69 per maand, ongevallen dekking max € 2.500, vergoeding behandelingen 75% tot max € 250 per jaar,
 • Tandfit B, € 24,18 per maand, ongevallen dekking max € 5.000, vergoeding 100% controle overig 75%, gezamenlijk tot max € 750 per jaar,
 • Tandfit C, € 32,08 per maand, ongevallen dekking max € 5.000, vergoeding 100% controle overig 75%, gezamenlijk tot max € 1500 per jaar,
 • Tandfit D, € 24,18 per maand, ongevallen dekking max € 5.000, vergoeding 100% tot max € 1.500 per jaar

Zie de site van Zorgverzekeraar ONVZ voor het volledig overzicht van ONVZ vergoedingen en voorwaarden van deze tandartsverzekeringen. De tandartsverzekering Tandfit D kunt u alleen in combinatie met de aanvullende zorgverzekering Topfit afsluiten. Heb je geen basisverzekering bij ONVZ, dan betaalt je een toeslag van 50% op Tandfit. Voor de Tandfit B, C en D is er sprake van medische selectie.

Voor het indienen van declaraties en het regelen van je persoonlijke zaken kun je gebruik maken van Mijn ONVZ op de site van de verzekeraar. Daar kun je inloggen door gebruik te maken van je Digid of een je persoonlijke ONVZ account. Zo is bij ONVZ declareren erg eenvoudig geworden. Kom je er toch niet uit kun je altijd nog met ONVZ contact opnemen.

Extra korting op de ONVZ zorgverzekering

Als je besluit om de premie voor de ONVZ verzekering in eens en dus per jaar te betalen, kan je profiteren van een extra betalingskorting. Deze korting is door ONVZ vastgesteld op 3% van de maandpremie.

Je kunt ook kiezen om de premie voor de zorgverzekering per half jaar te betalen. In dat geval krijg je 2% korting op de maandpremie. Per kwartaal is de korting 1% op de maandpremie van de ONVZ zorgverzekering.

Zie ook de informatie over de ONVZ zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de ONVZ zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)