Kiemer Zorgverzekering 2014

Kiemer zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Kiemer 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Kiemer zorgverzekering.

De Zekerheden van Kiemer zorgverzekering

Kiemer zorgverzekering kwam vorig jaar nieuw op de markt. Op haar site geeft Kiemer aan dat het de eerste landelijke zorgverzekeraar is voor ouders en kinderen waarbij kinderen centraal staan. Verder valt te lezen dat Kiemer zorgverzekeringen recentelijk is uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van het jaar met het winnen van het Gouden Schild. Deze zorgverzekeraar is een dochteronderneming van de Friesland Zorgverzekeraar en heeft daarmee ruime ervaring in de markt van zorgverzekeringen.

Kiemer heeft dit jaar al een basisverzekering vanaf € 93,95 euro per maand. Dit is de premie voor een basisverzekering met het wettelijk verplichte eigen risico. Het is bij Kiemer ook mogelijk om te kiezen voor een hoger eigen risico waardoor de maandpremie nog lager kan uitvallen. Bijvoorbeeld met een extra eigen risico van 500 euro komt de maand premie uit op 69,95,- euro per maand voor de kiemer zorgverzekering.

Exclusieve diensten Kiemer

Kiemer geeft aan dat haar verzekerde gebruik kunnen maken van volgende exclusieve diensten:

  • Toegang tot de beste medische specialisten
  • 24/7 persoonlijke kindervraagbaak
  • Thuisconsult 1e lijns psychologische zorg
  • Persoonlijk advies en begeleiding als uw kind naar het ziekenhuis moet of is geweest
  • Webshop, gespreid betalen verplicht eigen risico en wachtlijstbemiddeling

Aanvullende dekking Kiemer zorgverzekering

Ook bij Kiemer kun je de basisverzekering uitbreiden door te kiezen voor specifieke aanvullende verzekeringen. Deze aanvullende verzekeringen hebben bij Kiemer wel een apart karakter. Voor ieder verschillend pakket is gekozen voor een aparte naam stelling op basis van voornamen. Zo kennen we de volgende aanvullende dekking bij de Kiemer zorgverzekering:
Lieke, Sanne, Femke en Ayla. Daarbij betaal je voor de laatste de hoogste premie per maand extra. De aanvullende verzekering Lieke is al te sluiten voor 5,75 euro per maand extra. Zie voor meer details ten aanzien van deze aanvullende verzekeringen de site van Kiemer.

Tandartsverzekering bij Kiemer zorgverzekering

Wil je bij Kiemer een extra tandartsverzekering afsluiten kun je kiezen uit de drie aanvullende verzekering Sven, Thomas of Lars. Ook voor de details ten aanzien van deze tandartsverzekering verwijzen we naar de site van Kiemer.

Bekijk ook de site www.zorgverzekering-actueel.nl voor meer informatie en nieuws over de Kiemer Zorgverzekering

De informatie over de Kiemer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)