IZA zorgverzekering 2014

IZA Zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de IZA 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de IZA zorgverzekering.

Zorgverzekeraar voor iedereen bij de overheid

IZA Zorgverzekeraar is dé zorgverzekeraar voor de publieke sector. Of u nu werkt bij een gemeente, provincie, nutsbedrijf of in het onderwijs: met meer dan vijftig jaar ervaring mag IZA zich met recht dé specialist noemen in de publieke sector.

IZA staat voor keuzevrijheid, kwaliteit en méér dan alleen verzekeren. De IZA Zorgverzekering is het wettelijk door de overheid vastgestelde basispakket waarmee de kosten voor de meest noodzakelijke zorg zijn gedekt.Natuurlijk kun je bij de basisverzekering van de IZA Zorgverzekering ook nog aanvullende dekkingen afsluiten. Daarbij kan gekozen worden voor IZA Basic, IZA Classic of IZA Perfect.
De verschillen in de dekking wordt duidelijk weer gegeven in het vergoedingenoverzicht op de site. Het IZA Basic pakket kan worden afgesloten zonder een tandheelkundige verklaring. Deze verklaring is wel nodig voor de overige aanvullende pakketten bij de IZA Zorgverzekering.

Gezinsactie IZA Zorgverzekering 2014

Vorig jaar had IZA een gezinsactie lopen voor de zorgverzekering 2013. Want als je nu een betalend gezinslid aanbrengt krijg je een cadeau van de verzekeraar. Daarbij kan jezelf kiezen welk geschenk je graag wilt hebben. Dit geschenk kreeg je tussen half maart en eind april 2013.

Online Zorgverzekeringen vergelijken

Wil je toch nog eens online de zorgverzekeringen vergelijken via een andere dienstverlening. Probeer dan eens de HoyHoy.nl, ZorgKiezer.nl of Independer Mogelijk dat je via deze vergelijkingssite nog een extra korting kan krijgen op de zorgverzekering. Voor veel van de zorgverzekeraars zijn afspraken gemaakt.

De informatie over de IZA zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 30 december 2014)