Independer Zorgverzekering 2014

Independer zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Independer 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Independer zorgverzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken met Independer

Veel consumenten gebruiken de verschillende vergelijkingssites om te komen tot een keuze voor de nieuwe zorgverzekering. Ieder jaar komen er nieuwe aanbieders bij voor het vergelijken van de zorgverzekering. Ieder site heeft zo zijn eigen insteek en vergelijkings opties. Al jaren is Independer een van de bekendste vergelijkingssites op het internet.

Op basis van deze naamsbekendheid heeft Independer Zorgverzekering al veel nieuwe zorgverzekeringen kunnen sluiten afgelopen jaar. Ook dit jaar verwacht het veel .

Independer pakt prijzen met site Zorgverzekering

Vol trots geeft Independer op haar site aan dat het prijzen pakt bij het WUA! Performance onderzoek. Zowel in het onderzoek van 2010 als het onderzoek van afgelopen juni scoort de site goed bij zorgverzekeringen. Het wist in deze onderzoeken de grote verzekeraars en de concurrentie achter zich te laten. Vooral de naamsbekendheid en het gebruiksgemak draagt bij aan de hoger notering in de onderzoeken voor Independer.

Korting tot 10% via Independer zorgverzekering vergelijken

De korting die je via Independer Zorgverzekering op een nieuwe ziektekostenverzekering kan krijgen kan zelfs oplopen tot 10%

Extra voordeel op premie zorgverzekering

Gezien de omvang en het belang van de site Independer in het kiezen voor een nieuwe zorgverzekering, heeft de site afspraken kunnen maken met veel zorgverzekeraars. Op basis van deze afspraken kan de site de kortingen die zijn verkregen teruggeven aan de klanten van de site. Het is dus goed om bij het vergelijken van de zorgverzekering te controleren of je nog een extra premie voordeel kan pakken door dezelfde zorgverzekering te sluiten via de site van een vergelijkingssite. Kijk naast Independer Zorgverzekering ook op de Verzekeringssite.nl mogelijk heeft deze laatste andere afspraken kunnen maken waardoor hier de zorgpremie nog lager uitvalt. Geen garantie, maar altijd het proberen waard.

Beste zorgverzekering via Independer zorgverzekering 2014?

Independer geeft op haar site aan dat het speciale teams heeft samengesteld die het de consument mogelijk moeten maken om de beste zorgverzekering te vinden voor 2012. Al meer dan 250.000 consumenten hebben de site van de vergelijker gebruikt om tot een keuze te komen. Het is nog niet duidelijk op dit moment, hoeveel van deze consumenten daadwerkelijk de zorgverzekering via de site gesloten heeft. Dit zal in de loop van het volgende jaar wel bekend worden gemaakt.

Achmea heeft meerderheidsbelang

Toch wel het verzekeringsnieuws van het jaar 2013. De grote verzekeraar Achmea maakt bekend dat het een meerderheids-belang heeft genomen in de vergelijkingssite Independer. Door deze gedeeltelijke overname wil Achmea meer informatie te krijgen om de perfecte verzekering te kunnen samenstellen. Independer weet als geen andere op basis van welke criteria de consumenten naar de verzekeringen kijken. Zowel voor de zorgverzekering als ook ander verzekeringen als bijvoorbeeld de autoverzekering.

Deze overname roept ook veel vragen op ten aanzien van de onafhankelijkheid van deze vergelijkingssite. Is het npg wel een onafhankelijk Independer zorgverzekering advies dat je krijgt? En hoe zullen de zorgverzekeringen van Achmea profiteren van de inzichten die deze vergelijkingssite gaat opleveren?, en zal dit in de toekomst ook blijven?

Zie ook de informatie over de Independer zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Independer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)