De Friesland Zorgverzekering 2014

De Friesland zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Friesland 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Friesland zorgverzekering. Bij de Friesland Zorgverzekeraar kun je al een basisverzekering afsluiten vanaf 81 euro per maand. Met deze basisverzekering bent u volgens de verzekeraar gegarandeerd van uitstekende zorg tegen een scherpe premie.

Maar daar blijft het niet bij een Friesland Zorgverzekering. Als verzekerde kun je gebruik maken van uitstekende Friesland services:

  • Bemiddeling bij wachtlijsten
  • Snelle afhandeling van je declaraties, binnen 7 dagen
  • Gespreid betalen van Eigen Risico
  • Hulp bij letselschade
  • Speciaal voordeelprogramma: Zorg&Voordeel
  • Uitstekende service via (mobiele) winkels

Verschillende basisverzekeringen Friesland zorgverzekering 2014

Bij De Friesland zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen: “Alles Verzorgd Polis” en “Vrije Keuze Polis“. De eerste zorgverzekering is een zogenoemde natura verzekering. De Friesland geeft aan dat de verzekerde daarmee niets meer hoeft te doen. De verzekeraar neemt alle zorg op zich. Ook de betaling wordt door de verzekeraar geregeld met de gecontracteerde zorgverleners. Op de site van de verzekeraar staat te lezen met welke zorgverleners een contract is gesloten.

Vrije Keus Zorgverzekering

Bij de Vrije Keus Zorgverzekering van Friesland heb je als verzekerde ook de vrijheid om te kiezen voor een zorgverlener waarmee de Friesland Zorgverzekeraar geen contract heeft gesloten. Deze zorgpolis is een restitutie polis. U krijgt als verzekerde een vergoeding voor de gemaakte kosten. De premie voor deze basisverzekering valt per maand iets hoger uit.

Eigen Risico gespreid betalen

Voor iedere zorgverzekering heb je een verplicht eigen risico. Dit bedrag is voor de zorgverzekering 2012 vastgesteld op 220 euro. Veel verzekerden ervaren het betalen van dit eigen risico erg lastig. Het bedrag komt in de eerste maanden vaak op het verkeerde moment. Daarom heeft De Friesland een service waarbij je kan kiezen voor een gespreide betaling van het eigen risico. Om hiervan gebruik te maken moet dit voor 1 februari bij de Friesland worden aangegeven.

Voordeelprogramma Friesland Zorgverzekering 2014

Bij Friesland Zorgverzekeraar kun je ook profiteren van een speciaal voordeelprogramma. Je kan het hele jaar door profiteren van speciale Zorg & Voordeel aanbiedingen.
De voordelen die aan u als verzekerde geboden worden kosten De Friesland geen geld; de bedrijven die meedoen geven de korting. U kunt gebruik maken van de korting op vertoon van uw zorgpas van De Friesland of door een speciale code op internet te gebruiken. Zo kunt u direct profiteren van leuke aanbiedingen op dagjes uit, producten en diensten. En dat scheelt geld!

Eenvoudig online je zorgzaken regelen

Bij De Friesland Verzekeringen kun je online veel zorgzaken regelen. Je kunt door in te loggen op de site snel en eenvoudig bij De Friesland declaraties indienen. En heb je vragen over een verzekering of vergoeding kun je ook eenvoudig met De Friesland zorgverzekering contact opnemen. Voor alle zorgvragen kun je gebruik maken van de 24/7 Zorghulplijn van de De Friesland verzekeraar.

Lees meer over de De Friesland zorgverzekering op onze andere site www.Zorgverzekering-Actueel.nl

Meer Achmea Zorgverzekeringen

De Friesland is onderdeel van Achmea verzekeringen. Deze grote verzekeraar heeft biedt met verschillende labels nog meer zorgverzekeringen aan, waaronder bijvoorbeeld:

De informatie over de De Friesland zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)