FBTO zorgverzekering 2014

FBTO zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de FBTO 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de FBTO zorgverzekering. FBTO biedt verzekeringen aan voor consumenten waarbij de wereld niet om verzekeren draait. De groep van mensen die het goed geregeld wil hebben zonder daar al teveel voor te betalen. FBTO heeft een uitgebreid aanbod van verzekeringen. Natuurlijk ook een zorgverzekering. Deze zorgverzekering is samengesteld uit een goedkope basisverzekering en de aanvullende modules.

De basisverzekering is verplicht voor iedere Nederlander en dekt de meest voorkomende medische kosten. Deze verzekering kan worden aangevuld door het kiezen van modules uit de aanvullende verzekering.

Aanzetten en uitzetten modules FBTO Zorgverzekering 2014

FBTO heeft ervoor gekozen om haar verzekerden de mogelijkheid te bieden om lopende het jaar modules aan te zetten en daarmee de dekking te verhogen of juist specifieke modules uit te zetten. Door de dekking te verlagen zal veelal ook de premie lager worden. Bij het aanzetten van een extra module kan welk een wachtperiode gelden waarin geen kosten geclaimd kunnen worden. De kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de modules die de ouders hebben afgesloten. Bij FBTO kun je onder andere uit de volgende modules kiezen:

  • Alternatieve geneeswijzen
  • Buitenland
  • Calamiteiten
  • Gezichtszorg en Orthodontie
  • Gezinsplanning
  • Therapieën
  • Extra Zorg
  • Tandheelkundige hulp volwassenen

Speciale acties bij FBTO Zorgverzekering 2014

Helaas heb ik dit jaar geen informatie ontvangen over speciale acties bij het afsluiten van een FBTO Zorgverzekering. Vorig jaar kon je nog profiteren van een Bol.com cadeau bon of een Zalando cadeaubon bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. De informatie die ik van FBTO heb ontvangen is dit jaar heel summier.

Zorgverzekering Online regelen

De zorgverzekering is een verzekering waar we allemaal gedurende het jaar wel mee te maken krijgen. Al is het om een nota in te dienen na een bezoek aan een zorgverlener. Hiervoor heeft FBTO verschillende hulpmiddelen geïntroduceerd. Om het de consument maar zo makkelijk mogelijk te maken. Naast een specifieke internetsite waarop nota’s kunnen worden gedeclareerd, heeft het ook een mobiele applicatie ontwikkeld voor de iPhone. Maar voor het indienen van ene declaratie kun je ook bij FBTO inloggen.
FBTO kenmerkt zich ook als een zorgverzekeraar die inzet op de online dienstverlening en snel nieuwe hulpmiddelen inzet.

Aanpassen van je FBTO Zorgverzekering

Met een FBTO Zorgverzekering heb je de mogelijkheid om het hele jaar door een dekking aan te zetten of juist weer uit te zetten. Is een dekking vanuit de zorgverzekering niet meer relevant voor je. Dan zet je deze uit. Hiervoor kun je gebruik maken van MijnFBTO. Voor meer informatie over de werkwijze van het aanzetten en uitzetten van de dekking binnen de zorgverzekering verwijzen we graag naar de site van FBTO. Dara lees je ook meer over de FBTO vergoedingen vanuit de FBTO Basisverzekering.

Meer Achmea Zorgverzekeringen

FBTO Zorgverzekering is onderdeel van Achmea verzekeringen. Deze grote verzekeraar heeft biedt met verschillende labels nog meer zorgverzekeringen aan, waaronder bijvoorbeeld:

Lees meer over de FBTO Zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de FBTO zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)