Energiek zorgverzekering 2014

Energiek zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Energiek 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Energiek zorgverzekering.

De zorgverzekering voor Vrouwen

Energiek is een zorgverzekeraar die gericht is op vrouwen. Duidelijker kan de doelgroep benadering niet zijn. De verzekeraar zet zich actief in voor de gezondheid van vrouwen. Onder andere door het aanbieden van een zorgverzekering die goed is afgestemd op de behoeften van de vrouw. Voor het verbeteren van de verzekering stemt de verzekeraar ook goed af met de vrouwen. De klant kan dus de producten en activiteiten van de verzekeraar beïnvloeden.

De voordelen van de Energiek zorgverzekering

Op de homepage van de Energiek website wordt direct duidelijk gemaakt wat de voordelen zijn van deze zorgverzekering:

 • Altijd een zorgverzekering die bij je past
 • Kinderen zijn gratis meeverzekerd
 • Energiek zet zich actief in voor gezondheid van vrouwen
 • Meer dan zorgverzekering, ook leuke workshops en events voor vrouwen
 • Draagt bij aan betaalbare zorgverzekering voor vrouwen in Nigeria

Een verzekering die dus volledig is afgestemd op de vrouw. De basisverzekering van Energiek verzekering is al verkrijgbaar vanaf € 69,15 per maand.

Bekend met zorgverzekeringen

Ook al is de zorgverzekering van Energiek relatief onbekend. De verzekeraar heeft een krachtig orgaan achter zich staan. Energiek is namelijk een initiatief van Eno verzekeringen, een organisatie die al sinds 1860 actief is. Dit is dezelfde organisatie die ook merken als Salland Verzekeringen en HollandZorg in de markt heeft gezet.

Voordelen van de Energiek Basisverzekering

Voor meer dekking vanuit de Energiek zorgverzekering kan gekozen worden uit twee aanvullende verzekeringen: Energiek Aanvullend 1 voor € 19,75 per maand extra, of Energiek Aanvullend 2 voor € 29,75 per maand extra.
Wil je meer weten over de events en workshops die door de verzekeraar worden georganiseerd, bezoek dan de site van de Energiek Zorgverzekering.

Energiek geeft aan dat de verzekerde bij haar kan profiteren van:

 • verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg
 • geen bedragen voor te schieten
 • bepalen naar welke zorgverlener je in Nederland gaat
 • Verzeker je kinderen tot 18 jaar gratis mee

De aanvullende dekking van Energiek Zorgverzekering

De dekking vanuit de basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen uit een van de aanvullende zorgverzekeringen. In totaal heeft Energiek vier verschillende aanvullende verzekeringen en kan je kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Daarbij is één aanvullende verzekering of tandartsverzekering ook mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • Start, beperkt aantal vergoedingen van € 5,85 per maand
 • Extra, voor € 9,25 extra per maand
 • Plus, voor € 15,75 extra per maand.
 • Top, de meest uitgebreide aanvullende verzekering, voor € 26,40 per maand

Zie de site van Energiek Zorgverzekering voor meer informatie over de vergoedingen bij de verschillende aanvullende verzekeringen. In 2014 heb je vanuit de Energiek Basisverzekering geen recht op vergoeding van de MammaPrint Indicatie. Op de site valt te lezen dat deze wel vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed. Je kunt bij Energiek snel een eenvoudig online declareren met de mobiele app.

Stichting Vrouw en Energiek

Vanuit de stichting Vrouw en Energiek heb je korting op de basisverzekering. Deze stichting heeft als doelstelling het faciliteren van middelen ter ondersteuning van vrouwen. Vooral die vrouwen die de keuze hebben gemaakt (opnieuw) geïnspireerd, grensverleggend, succesvol en bewust te willen leven en werken.
En ook nog eens de ambitie hebben om het beste te geven en zich optimaal te willen inzetten. Dit is de toelichting die Energiek op de site geeft.

Lees meer over de Energiek Zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Energiek zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)