DSW zorgverzekering 2014

DSW zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de DSW 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de DSW zorgverzekering.

DSW Goed voor je! en solidair

DSW geeft aan dat het onderscheidend is in de markt van zorgverzekeringen. Dit is natuurlijk geen doel op zich geeft de verzekeraar aan. Maar DSW Zorgverzekeringen is ervan overtuigd dat anders zijn ook vaak beter is. De organisatie streeft duidelijk naar solidariteit in de zorg. Zoals het aangeeft in haar brochure: : iedereen heeft dezelfde basisverzekering en de premie is niet afhankelijk van leeftijd of gezondheid.

Als eerste met nieuwe premie zorgverzekering 2015

DSW heeft ieder jaar weer een traditie waar te maken. Standaard komt de zorgverzekeraar als eerste met de nieuwe premiestelling. Uit overtuiging wil de verzekeraar de eerste zijn om dat het streeft naar duidelijkheid voor de verzekerden.

Verzekerden zijn tevreden met DSW Zorgverzekering

In haar brochure gefet DSW aan dat in de verschillende onafhankelijke onderzoek de verzekeraar goed scoort bij de verzekerden. Keer op keer komt de verzekeraar goed uit de vergelijkingen. Bij KiesBeter wordt DSW aangeduid als een van de beste zorgverzekeraars van Nederland. DSW is enorm trots op dit compliment van de verzekerden.

DSW Zorgverzekering is Restitutie verzekering

Bij DSW heeft iedereen dezelfde zorgverzekering. DSW heeft gekozen voor een restitutie verzekering en biedt geen natura zorgpolis aan. Dat betekend dat alle verzekerden recht hebben op een vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. De keuze voor een zorgverlener zal door de verzekerde zelf gemaakt moeten worden. Geen verplichtingen vanuit de DSW verzekering.

Tandartsverzekering onderdeel van aanvullende verzekering

Bij de DSW zorgverzekering heb je de keuze uit twee uitgebreide aanvullende verzekeringen: de AV-Standaard en de AV-Top. De vergoedingen van deze aanvullende
verzekeringen sluiten goed aan op de basisverzekering. Wanneer u bij ons een aanvullende verzekering afsluit, heeft u geen aparte tandartsverzekering nodig. Al vanaf het goedkoopste aanvullende verzekering (de AV-Standaard) ontvang je een vergoeding voor de meest voorkomende tandartskosten. Daarin zit bijvoorbeeld ook een vergoeding
voor orthodontie. Op de site van DSW staat het vergoedingenoverzicht voor de aanvullende verzekering. Daarin staan alle specifieke vergoedingen en voorwaarden voor de DSW zorgverzekering

Zie ook de informatie over de DSW zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de DSW zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)