Ditzo zorgverzekering 2014

Ditzo zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Ditzo 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Ditzo zorgverzekering.
We kennen Ditzo allemaal wel van de reclames over de autoverzekering. De reclame waarbij de verzekeraar inzet op duidelijkheid en gemak voor de verzekerde. Geen extra poliskosten en vooral geen kleine lettertjes. Dit jaar kun je ook bij Ditzo terecht voor je zorgverzekering.

Op de site geeft Ditzo aan dat het zelfs de goedkoopste zorgverzekering van Nederland heeft met een vrije keuze voor ziekenhuis en specialist. Dus als verzekerde kun je zelf bepalen bij welke zorgverlener je de zorg afneemt.

Ditzo basisverzekering

Zoals aangegeven geeft Ditzo aan dat ze de laagste premie heeft voor de zorgverzekering. Met de goedkoopste basisverzekering worden alle noodzakelijke geneeskundige kosten vergoedt. En hoe hoger het Eigen Risico dat je kiest hoe lager de premie per maand. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd bij de Ditzo ziektekosten verzekering. Ook kun je als verzekerde gebruik maken van de persoonlijke Zorgcoach van Ditzo.

Voordelen Ditzo zorgverzekering

Op de overzichtelijke site geeft Ditzo aan wat de voordelen van de Ditzo basisverzekering zijn. Het betreft een lijstje van vier punten

  • Directe acceptatie
  • Vrije keuze ziekenhuizen en specialisten
  • Persoonlijke Zorgcoach voor bemiddeling en advies
  • Ditzo regelt het overstappen van zorgverzekering

Aanvullende verzekeringen bij Ditzo

Natuurlijk kun je bij Ditzo zorgverzekering ook terecht voor de aanvullende zorgverzekering. Dit als uitbreiding op de basisverzekering. De aanvullende verzekering ZorgGoed is het eenvoudigste pakket met aanvullingen. Voor deze aanvullende verzekering betaal je 5,50 euro per maand extra. Is bijvoorbeeld een orthodontie dekking tot achttien jaar noodzakelijk, kies dan voor een van de twee grotere aanvullende verzekeringen. Daarbij kun je dan nog kiezen tussen ZorgBeter en ZorgBest. Bij het laatste pakket worden in totaal 18 fysiotherapie behandelingen vergoed per jaar en heb je het meest uitgebreide pakket.

Bij de Ditzo zorgverzekering kun je kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Ditzo Zorggoed, vanaf € 5,50 per maand
  • Ditzo ZorgBeter, vanaf € 8,70 per maand
  • Ditzo ZorgBest, vanaf € 22,50 per maand

De aanvullende dekking ZorgBeter is het meest gekozen. Zie de site van verzekeraar Ditzo voor een volledig overzicht van de polisvoorwaarden en de vergoedingen vanuit deze aanvullende verzekeringen.

Tandartsverzekering bij Ditzo zorgverzekering

Voor de tandartsverzekering kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen. Het verschil is alleen het percentage wat vergoed wordt van het geclaimde bedrag en het maximale bedrag dat je per jaar kan claimen op de tandartsverzekering.
op de site van Ditzo.nl zie je meer informatie over de verschillende tandartsverzekeringen die je kan afsluiten bij de Ditzo zorgverzekering.

Online je verzekeringszaken regelen

Via de Mijn Ditzo omgeving kun je de zorgzaken regelen bij Ditzo. Daar kun je de declaraties indienen of het Ditzo declaratieformulier downloaden.

Zie ook de informatie over de Ditzo zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Ditzo zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)