Delta Lloyd zorgverzekering 2014

Delta Lloyd zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Delta Lloyd 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Delta Lloyd zorgverzekering.

De juiste zorg met verzekering van Delta Lloyd

Bij de Delta Lloyd zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen. Wanneer je voor de natura verzekering van Delta Lloyd kiest kun je alleen terecht bij zorgverleners waar de verzekeraar een contract mee heeft afgesloten. Wil je meer vrijheid in de keuze van een zorgverlener, kun je kiezen voor de Delta Lloyd Zorgverzekering Restitutie.

Het kan dan wel voorkomen dat de gekozen zorgverlener een hoger tarief in rekening brengt dan dat de zorgverzekering zal vergoeden.

Voordelen Basisverzekering van Delta Lloyd zorgverzekering

Alle verzekerden van Delta Lloyd kunnen profiteren van de volgende voordelen:

 • Vrije keuze tussen een Restitutie zorgverzekering en Natura verzekering
 • Gratis Best Doctors® : second opinion van een internationale topspecialist
 • Gezondheidslijn van Delta Lloyd. 24 uur per dag bereikbaar, rustgevend en wel zo handig

Groot aanbod van aanvullende verzekeringen

Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit een groot aanbod van aanvullende verzekeringen. Hiermee kan de verzekerde de dekking aanpassen aan de persoonlijke voorkleuren en wensen. Om het iets makkelijker te maken kan 1x per jaar de aanvullende verzekering worden aangepast vanuit de Meegroei service van Delta Lloyd. Eén keer tussentijds per jaar, wanneer uw levensfase verandert. U kunt de dekking uitbreiden of juist een aanvullende verzekering nemen die minder vergoed. Zo bent u direct optimaal verzekerd en kunt u wellicht geld besparen. Let wel op dat deze service niet voor alle aanvullende verzekeringen van toepassing is.Nee, alleen de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Compleet, Comfort en Top kunnen tussentijds gewijzigd worden:

 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Start
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Extra
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Compleet
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Comfort
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Top

Bovengenoemde aanvullende verzekeringen vergoeden veel vormen van zorg. Wanneer je juist een aanvullende verzekering wilt die de noodzakelijke en belangrijkste zorg vergoed, kies dan uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Brons
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Zilver
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Goud

TandenGaaf tandartsverzekering bij Delta Lloyd zorgverzekering

Bij een Delta Lloyd zorgverzekering heb je ook een ruime keuze aan tandartsverzekeringen. De TandenGaaf polis van de Delta Lloyd zorgverzekering biedt je de vergoeding van tandheelkundige behandelingen door een tandarts en/of mondhygiënist. Je kunt kiezen uit de volgende polissen:

 • TandenGaaf 250
 • TandenGaaf 500
 • TandenGaaf 1000
 • TandenGaaf 1500

Voor de laatste tandartsverzekering is wel een ingevulde tandartsverklaring nodig. Zie de site van de verzekeraar voor een volledig overzicht van de Delta Lloyd vergoedingen vanuit deze tandartsverzekeringen.

Online je zorgzaken regelen bij Delta Lloyd

Je kunt op de site van de verzekeraar inloggen bij Mijn Delta Lloyd zorgverzekering. Daar kun j de decalaraties indienen. Via Mijn Delta Lloyd kun je ook de persoonlijke gegevens muteren en de status van de declaraties volgen.
Lees meer over de Delta Lloyd zorgverzekering op onze andere site www.Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Delta Lloyd zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)