CZdirect zorgverzekering 2014

CZdirect zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de CZdirect 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de CZdirect zorgverzekering.

De zorgverzekering voor jongeren

Met CZdirect heeft de Tilburgse zorgverzekeraar een zeer voordelige zorgverzekering in de markt gezet. Een zorgverzekering waarbij alles online geregeld kan worden, een CZ internetverzekering.
Toch krijg je dezelfde zorg vergoed die ook door de andere zorgverzekeringen wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De premiestelling van CZdirect is erg scherp en is dit jaar uitgekomen op een maandbedrag van onder de 100 euro. Om precies te zijn € 86,96.

Deze premie kan je nog lager laten uitvallen als je kiest voor een hoger eigen risico dan het wettelijk verplichte eigen risico van 360 euro. Je kunt zelfs een basisverzekering van CZdirect sluiten voor een premie vanaf € 63,00.

Aanvullende dekking bij CZdirect zorgverzekering

Naast de basisverzekering (CZdirect Basis) biedt CZdirect natuurlijk ook een aantal aanvullende zorgverzekeringen. Op de site van CZdirect zorgverzekering staat duidelijk aangegeven welke aanvullende verzekeringen er zijn en wat daarvan de premie bedragen zijn. Daarbij wordt een verschil gemaakt tussen verzekerden onder de 31 jaar en oudere zorgverzekerden. Ban je ouder dan 31 jaar, betaal je meer premie voor de aanvullende verzekeringen.

  • CZdirect Budget, voor 5,05 euro per maand extra (onder 31), 7% van de verzekerden koos voor deze optie.
  • CZdirect Basic, voor 12,25 euro per maand extra (onder 31), 45% van de verzekerden koos voor dit pakket.
  • CZdirect Extra, voor 23,95 euro per maand extra (onder 31), 22% van de verzekerden koos voor dit pakket.

26% van de verzekerden heeft bij CZdirect alleen de basisverzekering afgesloten.

Gratis condooms bij CZdirect Zorgverzekering

De zorgverzekeringen van CZdirect zijn goed afgestemd op de jongeren en de studenten. Vorig jaar werd in de diverse reclame campagnes nadrukkelijk aandacht besteed aan deze 50 gratis condooms die per jaar worden verstrekt vanuit de dekking van een aanvullende zorgverzekering. Ook is er een dekking vanuit de aanvullende verzekering voor anticonceptie. De hoogte van deze dekking hangt af van het type aanvullende verzekering dat is gesloten.

Meer voordelen bij CZdirect zorgverzekering

Bij de CZdirect zorgverzekering kun je naast de gratis condooms van nog meer voordelen profiteren. Zo krijg je bijvoorbeeld 10% korting op het hele assortiment van Aktiesport. En wat dacht je van korting op je sauna bezoek. CZdirect heeft aanbiedingen bij verschillende sauna’s in Nederland. Of profiteer van een voordelig fitness programma. De zorgverzekering biedt je een fitness cursus aan van zes maanden met veel voordeel. Zie de site van de zorgverzekeraar voor meer details ten aanzien van deze voordelen bij de zorgverzekering.

Een reisvaccinatie bij je thuis?

CZdirect sluit met haar zorgverzekering goed aan bij de jongeren en studenten die vaak op reis gaan gedurende het jaar. Bij deze zorgverzekering heb je zelfs de mogelijkheid om je reisvaccinatie thuis te krijgen, op het moment dat het jou uitkomt! De vaccinatie wordt gedaan door een arts van Thuisvaccinatie.nl. Je kunt je online aanmelden voor een afspraak. Vul de vragenlijst in en geef aan welke dag en tijdstip jou het best uitkomen.
Je krijgt vervolgens advies over welke reisvaccinaties je nodig hebt. Daarna ontvang je een bevestiging van de afspraak met de arts. Op de site van CZdirect staat aangegeven welke inentingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Studentenverzekering ?

Gezien alle online gemakken van de zorgverzekering en de scherpe prijs, komt deze zorgverzekering goed uit de vergelijking onder de studenten. Veel consumenten vinden het de ideale studenten zorgverzekering.
Vooral gezien de aandacht voor het reizen en het online karakter maken de CZdirect zorgverzekering ideaal voor studenten.

Online je verzekeringszaken regelen

Voor het indienven van he declaraties of het wijzigen van je gegevens kun je bij CZ direct inloggen op de site. Dit kan met behulp van je CZ wachtwoord of met de DigiId codes.

Lees meer over de CZ direct zorgverzekering op onze andere site www.Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de CZdirect zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)