Bewuzt Zorgverzekering 2014

Bewuzt Zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Bewuzt 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Bewuzt zorgverzekering.

Zorgverzekering van VGZ waar jij bepaalt wat je betaald!

Nationale Online Apotheek. Ook wijzigingen op de verzekering kun je online doorgeven. Bewuzt geeft aan dat ze hiermee een super lage premie in de markt zetten. De basisverzekering kun je aanvullen met extra opties

Zorg voor een lage Premie

Unieke No-Claim korting bij Bewuzt Zorgverzekering

De Bewuzt zorgverzekering wil een basisverzekering in de markt zetten met een lage premie. Daarbij moet de verzekerde wel een goede dekking hebben voor zorg. De verzekerde die bewust kiest voor wat deze wel wil verzekeren kan mooi besparen op de premie van de zorgverzekering. Met deze doelstelling is de zorgverzekering niet echt onderscheidend in de markt. Uniek bij de Bewuzt Zorgverzekering is toch wel de geïntroduceerde No-Claim korting.

Als je geen gebruik maakt van vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen, geeft de verzekeraar je het jaar daarop korting op de premie voor deze aanvullende verzekering. Deze zogenoemde No-Claim korting kan oplopen tot 40%. Als je bij Bewuzt verzekerd blijft natuurlijk. Deze korting wordt gegeven ongeacht of je wisselt van aanvullende opties boven op je basisverzekering.

De korting loopt als volgt op:

 • Jaar 1: 0% korting
 • Jaar 2: 10% korting
 • Jaar 3: 20% korting
 • Jaar 4: 30% korting
 • Jaar 5: 40% korting

Aanvullende verzekeringen bij Bewuzt Zorgverzekering

De dekking vanuit de basisverzekering kun je uitbreiden met extra opties. Daarbij worden geen dure aanvullende pakketten aangeboden volgens Bewuzt. Je kunt bij hun kiezen uit maar drie betaalbare opties voor de meest gebruikte zorg. Voor ieder van deze opties kun je kiezen uit de dekking Goed of Beter. Daarbij betaal je volgens Bewuzt alleen voor de zorg die je echt nodig hebt. Hoe uitgebreider de dekking hoe hoger het premiebedrag. Zie de site van de verzekeraar voor de premie hoogte en de vergoedingen van de volgende aanvullende opties:

Tandartsverzekering bij Bewuzt zorgverzekering

 • Bewuzt Tand Goed, 75 % van de nota tot € 250,- per jaar
 • Bewuzt Tand Beter, 75 % van de nota tot € 500,- per jaar

Dekking Fysiotherapie

 • Bewuzt Fysio Goed, 9 behandelingen per jaar
 • Bewuzt Fysio Beter, 18 behandelingen per jaar

Buitenlanddekking voor zorgverzekering

 • Bewuzt Buitenland Goed, Europa dekking
 • Bewuzt Buitenland Beter, Wereld dekking

Korting bij meer aanvullende verzekeringen

Als je bij Bewuzt meer aanvullende opties kiest bovenop de dekking van de basisverzekering krijg je extra korting. Op de site van de Bewuzt kun je direct uitrekenen hor hoog deze korting is.

Bewuzt Zorgverzekering valt in de prijzen

De zorgverzekering van Bewuzt is net nieuw op de markt en valt direct al in de prijzen. Zowel bij Independer als bij de Verzekeringssite.nl pakt het prijzen. Van Independer.nl heeft Bewuzt het keurmerk gekregen. Dit geeft aan dat de zorgverzekering voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die Independer.nl stelt aan een verzekering. Daarbij wordt bijvoorbeeld geld op een snelle
wachtlijstbemiddeling, het gemak van online declareren en de klantenservice.

Bij de Verzekeringssite.nl heeft Bewuzt direct twee prijzen gepakt. Zo is het de winnaar van de award voor de Beste nieuwkomer Zorgverzekering 2013. Dit op basis van de lage basispremie en de betaalbare extra verzekeringen. Ook de No-Claim korting is nieuw en opvallen. Daarnaast heeft het de bronzen Award gekregen van Verzekeringssite.nl voor de beste keuze van de zorgverzekering 2013. Dat is een mooie waardering voor deze nieuwe verzekering. Waarbij de verzekeraar waardering krijgt voor de hoogte van de premie en de dekking.

Onderdeel van VGZ Zorgverzekeringen

De Bewuzt zorgverzekering is onderdeel van de VGZ Coöperatie. Deze grote verzekeraar heeft biedt met verschillende labels nog meer zorgverzekeringen aan, waaronder bijvoorbeeld:

Deze VGZ Bewuzt zorgverzekering is de vervanger voor de Blue zorgverzekering

De informatie over de Bewuzt zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)

Zie voor meer informatie de Bewuzt zorgverzekering op de speciale informatie pagina op de site Zorgverzekering-Actueel.nl