Besured zorgverzekering 2014

Besured zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Besured 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Besured zorgverzekering.

Just in case zorgverzekering

Vorig jaar de zorgverzekering waarvan ik de meeste reclame spots heb gehoord op de radio. Kan natuurlijk liggen aan de radio zenders die ik beluister. Maar het kon je toen niet ontgaan zijn dat de Besured zorgverzekering op de markt kwam. Als nieuwkomer timmert het dus hard aan de weg, Op de site van de verzekeraar staat te lezen dat Besured de zorgverzekering is met de beste dekking en de laagste premie van Nederland. Besured is echter niet voor iedereen beschikbaar. De verzekeraar richt zich namelijk op studenten en young professionals.

Besured de goedkoopste zorgverzekering ?

Besured zet de zorgverzekering in de markt voor een premie van 91,90 euro per maand met alleen het wettelijke verplichte eigen risico van 350 euro. Op de eigen site geeft de verzekeraar aan dat het een van de laagste premies heeft van Nederland.

Samenwerking met VGZ en National Academic

Als nieuwkomer op de markt van verzekeren is het belangrijk om direct het vertrouwen te winnen van de consument. het is dan ook goed om te zien dat Besured en de zorgverzekeringen van Besured zijn ontwikkeld door Academica en Studentenwerk in samenwerking met National Academic. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring kennen ze studenten en young professionals als door en door. Deze kennis resulteert de samenwerking in producten en diensten van zeer hoge kwaliteit. Ook kan het profiteren van de ruime ervaring van zorgverzekeraar VGZ.

Hoe kan de premie van Besured zorgverzekering zo laag zijn?

Op de site geeft Besured aan dat de verzekerden profiteren van een 10% collectiviteitskorting van VGZ. Tevens betaal je slechts de premie die hoort bij een zorgverzekering met een extra vrijwillig Eigen Risico van 500 euro. Dit eigen risico wordt echter weer volledig gecompenseerd. Dat maakt het zo voordelig. Bij Besured geen addertjes onder het gras: Je hebt bij ons dus géén extra eigen risico en toch een lage premie van Besured zorgverzekering”. Maar je profiteert als Student of Young professional ook van de extra korting die de verzekeraar geeft voor deze aantrekkelijke doelgroep. Daarom heb je een extra collectiviteitskorting, bovenop de collectiviteitskorting die je bijvoorbeeld bij VGZ rechtstreeks zou kunnen krijgen

Gratis servicepakket basisverzekering

Als je een baisverzekering sluit bij Besured krijg je gratis een servicepakket van de verzekeraar. Met dit pakket kun je profiteren van bijvoorbeeld:

  • Verhaalsrechtsbijstand / juridisch advies na ongeval
  • Vakantiedokter
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Zorgbemiddeling kraamzorg

Zie voor het volledige pakket en de polisvoorwaarden de site van Besured.nl.

Aanvullende verzekeringen bij Besured zorgverzekering

Ook Besured biedt aanvullende verzekeringen aan. Dit aanbod is simpel en overzichtelijk. Je kan een aanvullende dekking afsluiten voor € 11,50 per maand extra. En een tandartsverzekering kun je sluiten voor € 11,50 per maand. Dan ben je verzekerd voor maximaal 350 euro per jaar voor de tandartskosten. Je krijgt wel 100% vergoed. Besured gaat wel voor de
tandartsbehandelingen uit van een maximum prijs per behandeling. Vraagt je eigen tandarts meer dan deze maximum prijs, moet je zelf het verschil bij betalen. Bekijk de site van Besured zorgverzekering voor meer informatie over de vergoedingen vanuit de tandartsverzekering.

Lees meer over de Besured Zorgverzekering op de site www.Verzekering-Actueel.nl

Besured studentenzorgverzekering

Misschien wel de ideale Be Sure Verzekering voor studenten.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)