Avero zorgverzekering 2014

Avero Zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Avero 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Avero zorgverzekering.

de meeste dekking voor uw premie

Bij de Avero Zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen Zorg Plan of Keuze Zorg Plan. Bij de eerste krijg je een iets lagere maandpremie maar kan je niet altijd zelf de zorgverlener kiezen. Wil je meer vrijheid dan kies je voor Keuze Zorgplan. Deze is dan wel iets duurder. Zorg Plan is een zogenoemde naturapolis en Keuze Zorg Plan is een restitutiepolis. De hoogte van de premie is afhankelijke van de hoogte van het Eigen Risico dat je kiest.
Maar een Keuze Zorgplan is al mogelijk vanaf € 110.33. De Basisverzekering met een natura polis kun je al krijgen voor een premie van € 99,75 per maand.

De meeste dekking voor de zorgpremie

Op de site van Avero staat te lezen dat haar zorgverzekering de meeste dekking geeft voor de gevraagde zorgpremie. Dit is aangetoond in een onafhankelijk vergelijkingsprogramma Rolls. De resultaten van dit onderzoek zijn via de site van Avero te raadplegen via een link naar een document. Twee van de Avero zorgverzekeringen zijn in de top 7 beland van de verzekeringen die de allerbeste dekking bieden. Avero is trots op deze prestatie en wijst daarbij op de prijs per maand. Neem je deze premie ook mee in de vergelijking, steken volgens de verzekeraar de zorgverzekeringen van Avéro Achmea er met kop en schouders bovenuit. Meer Zorg hoeft voor een Avero zorgverzekering niet duurder te zijn. Zoals Avero het zelf weergeeft:
Meer Zorg betekent daadwerkelijk dat we een hele hoge dekking bieden tegen een betaalbaar tarief. En daar word je echt beter van. Volgens de verzekeraar maak je ook een verstandige keuze door voo Avero ziektekosten te kiezen

Aanvullende dekkingen Avero zorgverzekering

Bij de Avero Zorgverzekering kun je de dekking van de basisverzekering uitbreiden door te kiezen uit het aanbod van aanvullende verzekeringen:

  • Avero Achmea Start, Aantrekkelijk geprijsd met belangrijke aanvullende dekkingen
  • Avero Achmea Extra, Scherp geprijsd middenpakket met de meest gekozen aanvullende zorg
  • Avero Achmea Royaal, Met een bovengemiddeld ruime dekking
  • Avero Achmea Excellent, Voor deze verzekering moet een korte vragenlijst ingevuld worden ten behoeve van de medische acceptatie. Excellent heeft een zeer uitgebreide dekking en veel volledige vergoedingen

Veel keuze tandartsverzekering bij Avero Zorgverzekering

Ook bij de Tandartsverzekering biedt Avero verschillende dekkingen aan: T Start, T Extra, T Royaal, en T Excellent. Deze tandartsverzekeringen verschillen vooral in het maximale bedrag dat vergoed zal worden. Niet vergoed worden: keuringsrapporten, niet nagekomen afspraken, orthodontie, abonnementen, tandheelkundige verklaring en het uitwendig bleken van tanden en kiezen.

Lees meer over de Avero Achmea Zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Avero zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)
[csbshare]