ANNO12 zorgverzekering 2014

anno12 zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de ANNO12 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de ANNO12 zorgverzekering.

Bij de zorgverzekeringen van 2015 zien we een nieuwe zorgverzekering op de markt. Na een aantal jaren voorbereiding gaat de ANNO12 zorgverzekering van start. Het is al wel duidelijk dat het gaat om een collectiviteit waarvan klanten lid kunnen worden. Leden zullen een korting ontvangen op de premie van de zorgverzekering.

Voordelen van ANNO12 zorgverzekering

Op dit moment is nog onvoldoende bekend over de ANNO12 zorgverzekering. De verzekeraar zal in de komende periode moeten aangeven hoe de basisverzekering eruit zal zien en welke aanvullende dekkingen mogelijk zijn.

Samenwerking ANNO12 met DSW

Voor het uitvoeren van de zorgverzekering, de administratie en het verkrijgen van een voordeel bij het inkopen van de zorg, heeft ANNO12 een samenwerking met zorgverzekeraar DSW. Zo kunnen de klanten van ANNO12 direct al profiteren van de ervaringen van verzekeraar DSW.

Later meer over deze nieuwe ANNO12 zorgverzekering, voor meer nieuws en informatie over de ANNO12 zorgverzekering verwijzen we graag naar de site van Zorgverzekering Actueel.

De informatie over de ANNO12 zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 oktober 2014)