Anderzorg zorgverzekering 2014

Anderzorg zorgverzekering 2014

Op deze pagina de informatie over de Anderzorg 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Anderzorg zorgverzekering.

voor de laagste zorgpremie van Nederland?

AnderZorg Zorgverzekering heft ieder jaar wel een van de scherpste premies voor de basisverzekering. De zorgverzekeraar gaat de vergelijking op prijs dan ook graag aan ten aanzien van de andere aanbieders van de zorgverzekering. Op haar site laat het duidelijk de verschillen zien ten opzichte van de andere zorgverzekeringen. Wanneer je voor het maximale eigen risico kiest bij AnderZorg.nl kun je uitkomen op een premie van 62,25
euro per maand. Dan kies je wel voor een extra 500 euro eigen risico boven op het wettelijk verplichte eigen risico van 360 euro.

Anderzorg zorgverzekering laagste zorgpremie van Nederland?

Vergelijken van Zorgverzekeringen

Bij het vergelijken van de maandpremie van de basisverzekering met andere verzekeraars geeft AnderZorg.nl in een tabel weer wat je teveel betaald per maand en per jaar. De verzekeraar zet duidelijk in op het besparen op de zorgpremie. Om te ervaren hoe scherp de premie van AnderZorg is kun je ook de zorgverzekeringen vergelijken via Verzekeringssite.nl of Prizewize.nl

Aanvullende verzekeringen bij Anderzorg zorgverzekering

Bij AnderZorg kun je de dekking vanuit de basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Zo kun je kiezen uit “AnderZorg Basis”, “AnderZorg Jong”, “AnderZorg Extra” of de
tandartsverzekering “AnderZorg Tand” .

Online gemakken Anderzorg zorgverzekering

Zoals Anderzorg zelf al aangeeft op haar site kun je als verzekerde niet alleen profiteren van een scherpe premie voor de zorgverzekering meer ook van diverse online gemakken:

  • Online declareren
  • Online Zelf wijzigingen doorgeven
  • Zorgkosten inzien via website
  • Eigen Risico overzicht online
  • Digitale polis voor zorgverzekering

Mobiel Declareren bij Anderzorg

Ook bij de AnderZorg zorgverzekering komen steeds meer faciliteiten beschikbaar. Zo kun je nu ook bij AnderZorg mobiel declareren. Als je een zorg declaratie indient met de AnderZorg App, krijg je binnen drie werkdagen de vergoeding op je eigen rekening gestort.

Geen Collectiviteits korting bij Anderzorg

AnderZorg kent geen collectiviteitskorting. Volgens de verzekeraar is dit ook niet nodig omdat al de laagste premie van Nederland wordt geboden. Voor iedereen die bij AnderZorg.nl de zorgverzekering heeft lopen wordt dezelfde premie gehanteerd. Geen verschillen.

Geen medische selectie

Niet iedere zorgverzekering is er even gemakkelijk in. Maar bij Anderzorg wordt geen medische selectie toegepast. AnderZorg kent geen beperkende toelatingseisen voor de aanvullende verzekeringen. Iedereen die voor Anderzorg wil kiezen is welkom, zonder medische keuring.

Profiteer met je vrienden bij AnderZorg zorgverzekering

Bij AnderZorg kun je nu extra profiteren als ook je vrienden of bekenden een zorgverzekering afsluiten bij de verzekeraar. AnderZorg daagt namelijk haar klanten uit om samen nog succesvoller te worden met de Ander Zorg zorgverzekering. Ze besteed haar geld daarbij liever aan de klanten dan aan een dure reclame campagne. Als je een vriend aanbrengt via de persoonlijke Anderzorg shop kan je samen 40 euro verdelen. In deze tijd toch een leuk extraatje lijkt me.

Samenwerking met Menzis zorgverzekering

Bij AnderZorg wordt samengewerkt met Menzis. Daardoor kan AnderZorg een groot netwerk van zorgverleners aanbieden waarmee een contract is gesloten.

Zie ook de informatie over de AnderZorg zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Anderzorg zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)