Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

zorg en zekerheid logo

Met een Zorg en Zekerheid zorgverzekering kies je voor zorg dicht bij huis. En heb je altijd een zorgverzekering die bij je past geeft de verzekeraar aan. En het mooie is dat je bij de Zorg en Zekerheid zorgverzekering altijd welk kom bent. Ongeacht de leeftijd en gezondheid. Zorg en Zekerheid zet zich in voor het toegankelijk houden en betaalbaar blijven van zorg. Met deze Zorg en Zekerheid zorgverzekering moeten de verzekerden gezond worden en blijven. De verzekeraar stelt de gezondheid van de klant centraal geeft het aan op de site. Dat kun je waarnemen door de kwaliteit van de dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk.

Zorg en Zekerheid geeft aan bewust een regionale zorgverzekeraar te zijn zodat het gunstige afspraken kan maken met de zorgverleners die het ook persoonlijk kent. Op deze manier kan een goede controle plaatsvinden op de geleverde zorg.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid accepteert iedereen oor de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Ongeacht de leeftijd of de gezondheid. Daarbij hanteert de verzekeraar geen wachttijd. Je kunt direct aanspraak maken op een vergoeding vanuit de zorgverzekering indien nodig.

Basisverzekering van Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Bij Zorg en Zekerheid kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Met de Zorg Zeker Polis heb je een basisverzekering waarin de zorg zoveel mogelijk in natura wordt geregeld. Op deze manier kunnen de kosten laag blijven. Daarmee dus ook een scherpe Zorg en Zekerheid premie voor de basisverzekering. Je kunt ook kiezen voor een restitutieverzekering. Met deze Zorg Vrij Polis kun je zelf de zorg regelen.

 • Zorg Zeker polis, premie vanaf € 101,95 per maand
 • Zorg Vrij Polis, premie vanaf € 104,45 per maand

De hierboven genoemde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je voor een vrijwillig hoger risico, zal de premie voor de basisverzekering nog lager uitvallen. Je kunt uit verschillende bedragen kiezen. Een korting van 25,- euro per maand is mogelijk.

Voordelen Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Zorg en Zekerheid verzekeringen geeft op haar site aan dat je als verzekerde voor beide basisverzekeringen mag rekenen op:

 • eerlijke premie
 • Goede en snelle zorg
 • wachtlijstbemiddeling (via een geZZondTeam)
 • zelf kiezen van zorgverlener
 • Exclusieve extra’s voor klanten zoals korting op abonnement sportschool.

Een geZZondTeam bemiddelt als de verzekerde wordt geconfronteerd met wachttijden in de zorg: kosteloos en vrijblijvend! Zorg en Zekerheid geeft op de site een overzicht van de voordelen voor de klanten. Om op de hoogte te blijven van de voordelen van Zorg en Zekerheid kun je gebruikmaken van de speciale iPhone App van Zorg en Zekerheid.

Aanvullende dekking bij Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De dekking vanuit de gekozen Zorg en Zekerheid basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekeringen. Je hebt bij de Zorg en Zekerheid Zorgverzekering een zeer ruime keuze met verschillende dekking en premie. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • AV Sure, voor jongeren, premie vanaf € 15,90 p/mnd, oa. Minimaal 5% korting, Gratis reizigersvaccinaties
 • AV GeZZin, voor gezinnen, premie vanaf € 43,50 p/mnd, oa. 5%/7% gezinskorting, €2.000,00 orthodontie vergoeding, gratis kinderbril
 • AV GeZZin Compact, voor gezinnen (instapverzekering), premie vanaf € 20,95 p/mnd, oa 5%/7% gezinskorting, 100% vergoeding orthodontie, max €1.000.00
 • AV Plus, voor 50 Plussers, premie vanaf € 42,55 p/mnd, oa Uitgebreide dekking fysiotherapie en tandheelkunde, Gratis GeZZond Check, 5%/7% korting

Je kunt ook de aanvullende dekking zelf samenstellen door te kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • AV Basis, basisdekking, premie vanaf € 10,95 p/mnd, Geen tandheelkundige zorg, Geen tandheelkundige zorg
 • AV Standaard, iets uitgebreide dekking, premie vanaf € 17,80 p/mnd, Vergoedingen voor brillen, lenzen, tandheelkunde, fysiotherapie, anticonceptie
 • AV Top, ruime dekking, premie vanaf € 36,95 p/mnd, Uitstekende dekking fysiotherapie, Ruime dekking tandheelkunde, Sport Medisch Advies, meest gekozen door veertigers.
 • AV Totaal, alles verzekerd, premie vanaf € 91,0 p/mnd, alle vergoedingen die in onze AV’s opgenomen zijn, hoogste percentages vergoedingen.

De hierboven genoemde premies zijn zonder eventuele kortingen en liggen iets hoger dan de zorg en zekerheid premie 2014. Zie de site van de verzekeraar voor een actueel overzicht van de Zorg en Zekerheid vergoedingen bij de verschillende pakketten.

Collectiviteitskorting Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid geeft aan altijd een collectiviteit te hebben voor de verzekerde. Hierdoor kun je profiteren van korting op de premie. Neem contact op met Zorg en Zekerheid voor meer informatie over deze collectiviteiten. De klantenservice kan je het juiste collectiviteitsnummer geven.

Online mogelijkheden Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid kun je veel zorgzaken online regelen. Gewoon inloggen bij Mijn Zorg en Zekerheid. In deze online omgeving kan je declaraties indienen, het resterende eigen risico raadplegen en de persoonlijke gegevens en polisgegevens inzien. Maar een Declaratie Zorg en Zekerheid kun je ook nog steeds per post indienen.

Zorg en Zekerheid Leiden is het hoofdkantoor. Hier kun je geen verzekeringszaken regelen. Ook geen informatie inwinnen over verzekeringen of declaraties indienen. Voor deze handelingen zul je naar een van de regiokantoren moeten gaan. Zie de site van Zorg en Zekerheid voor de verschillende locaties.

Zie ook de site www.zorgverzekering-actueel.nl voor nieuws en acties bij de Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De informatie over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 25 januari 2015)