Verzekeringssite Zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken met Verzekeringssite.nl

Verzekeringssite.nl logo

Ook dit jaar biedt Verzekeringssite.nl de mogelijkheid om de zorgverzekeringen te vergelijken. Bij deze vergelijkingssite is een vergelijking van alle zorgverzekeringen mogelijk. Ook met de zorgverzekeringen waarmee geen contract is afgesloten. Voor de meeste zorgverzekeraars is wel een contract afgesloten. Deze zorgverzekeringen kunnen na een vergelijking direct via de Verzekeringssite.nl worden afgesloten. Vaak is hierbij een extra korting bedongen. Je hoeft dus niet meer een deel te nemen aan een collectiviteit om toch een mooie korting te krijgen op de basisverzekering en/of de aanvullende verzekeringen.

De Verzekeringssite.nl is al een paar jaar actief met het aanbieden van informatie en tools voor het vergelijken van verzekeringen. De broers Jeroen en Erik Hordijk hebben in 2000 de Verzekeringssite opgericht. Dit om meer inzicht te geven in de verzekeringsmarkt.

Na een aantal succesvolle jaren als zelfstandige ondernemen heeft in 2012 de Britse onafhankelijke verzekeringsmakelaar BGL Group een meerderheidsbelang van 85 procent genomen in Verzekeringssite.nl. De resterende 15% zijn nog steeds in bezit van Erik Hordijk.

Extra korting met Verzekeringssite Zorgverzekering ?

Met veel van de zorgverzekeraars heeft Verzekeringssite.nl afspraken gemaakt. Zo kan de vergelijkingssite vaak iets doen met de prijzen die de verzekeraars vragen voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Het prijsvoordeel kan oplopen van 3% tot en met 10% bij. Deze kortingen verschillen per zorgverzekeraar.

Eenvoudig Online zorgverzekeringen vergelijken

De onafhankelijke vergelijkingssite is heel duidelijk en werkt erg makkelijk. Je wordt keurig voorzien van de relevante vragen waarop de zorgverzekeringen vergeleken moeten worden. Voor de gewenste dekking ligt de focus duidelijk op het aantal behandelingen bij de fysiotherapie dat vergoed moet worden uit de zorgverzekering. Ook de tandartsverzekering krijgt dit jaar extra aandacht. Deze twee vragen worden standaard gesteld.

Waarom Verzekeringssite zorgverzekering?

We zien dat de verzekeraars ook via de eigen internetsites zorgverzekeringen aanbieden. Deze kun je daar vaak ook direct online sluiten. Waarom dan toch voor je zorgverzekering naar de Verzekeringssite gaan en kiezen voor een Verzekeringssite zorgverzekering? De vergelijker geeft zelf de volgende argumenten:

  • Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten
  • Kortingen tot 25% mogelijk
  • Vergelijken op premie en kwaliteit

In de vergelijking van zorgverzekeringen worden de zorgverzekeringen van de grote en kleinere zorgverzekeraars meegenomen. Maar ook het aanbod van de internetzorgverzekeringen. Zo worden de zorgverzekeringen van de volgende aanbieders meegenomen in de vergelijkingen: CZ, Zilveren Kruis Achmea, Menzis, Agis, VGZ, DSW, Delta Lloyd, CZdirect, Anderzorg, Zekur en Unive.

Verzekeringssite is onafhankelijk

Op haar site geeft de vergelijker aan dat haar medewerkers kritische experts zijn op het vlak van verzekeringen. Regelmatig wordt de organisatie gevraagd om haar kennis te delen in consumentenprogramma’s op televisie. Zo zien we de experts aanschuiven in programma’s als Tros Radar en Kassa van de Vara. Ook de Telegraaf maakt gebruik van de expertise van de Verzekeringssite. Veel van deze uitingen en gastoptredens worden verzorgd door Erik Hordijk.

Acties en Korting bij Verzekeringssite zorgverzekering

Als je een zorgverzekering afsluit via de verzekeringssite kun je vaak direct al profiteren van een actie. Meestal voor een cadeaubon. Wat de consumenten vaak niet weten is dat een zorgverzekering via de verzekeringssite ook goedkoper kan uitvallen. Omdat de site afspraken heeft kunnen maken met de zorgverzekeraars, kan het ook kortingen regelen op de zorgverzekering. Uiteraard zijn de zorgpakketten met korting exact gelijk aan wat de verzekeraars rechtstreeks aanbieden. Ook als je voor je huidige zorgverzekering nog geen korting ontvangt, kan dit via de verzekeringssite wel mogelijk zijn. Gewoon proberen mee te liften met de collectiviteitskorting van de vergelijkingssite. Toch zeker de moeite waard om te kijken of je hiervan kan profiteren.

Zie ook de informatie over de Verzekeringssite zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Verzekeringssite zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)

Zorgverzekering niet meer aangeboden

Helaas wordt deze zorgverzekering niet meer aangeboden. Deze zorgverzekering is door de verzekeraar stopgezet of de verzekeraars bestaat niet meer. We kunnen we geen inhoudelijke vragen beantwoorden welke zorgverzekering je zou moeten kiezen in plaats van deze verzekering. Voor advies over een specifieke zorgverzekering of een persoonlijke vergelijking van de verschillende zorgverzekeringen verwijzen we je graag door naar de zorgverzekeraar of tussenpersoon.

Bekijk hier de actuele informatie over zorgverzekeringen of vergelijk zorgzekeringen via de speciale tool van onze partner.