Take Care Now Zorgverzekering

Take Care Now Zorgverzekering

100% Agis Zorgverzekeringen

TakeCareNow is onderdeel van Agis zorgverzekering. Dit is het jongeren label van de zorgverzekeraar uit Amersfoort. De verzekeringen zijn afgestemd op de behoeften van de jongeren, omdat deze meestal heel anders in het leven staan dan de overige Nederlanders.

Zo zitten in het verzekeringspakket van TakeCareNow zorgverzekering een dekking voor anticonceptie, vaccinaties en een aanvullende buitenlanddekking. Zeer handig voor de reizigers.

Goedkope basisverzekering Take Care Now Zorgverzekering

De basisverzekering (internetbasispolis) van Take Care Now zorgverzekering heeft een lage premie. Deze verzekering kun je al sluiten vanaf  64,87 per maand. Dit is de premie zonder eventuele collectiviteitskorting. Maar wel de premie waarbij je kiest voor het maximale eigen risico. Blijf je alleen bij het wettelijk verplichte eigen risico, zal de premie € 85,70 per maand zijn.

Nog steeds een zeer scherpe premie. De basisverzekering van Take Care Now is een naturaverzekering. Hierbij profiteer je van:

 • 100% vergoeding voor de meest noodzakelijke zorg
 • Toegang tot een uitgebreid pakket aan online zorg.
 • Internetpolis, alles online regelen bij goede zorgverzekering
 • Selectie van 33 ziekenhuizen en 150 zelfstandige behandelcentra
 • 70% vergoeding bij niet gecontracteerde zorg.

Aanvullende zorgverzekering bij Take Care Now

De dekking van de Take Care Now zorgverzekering kun je natuurlijk uitbreiden door te kiezen voor een van de aanvullende zorgverzekeringen. Hierbij kun je kiezen uit de volgende dekkingen:

 • t@ke1, vanaf € 5,50 per maand, oa Fysiotherapie (9 behandelingen), Spoedeisende hulp in het buitenland, gratis condooms,
 • t@ke2, vanaf € 15,95 per maand, oa Fysiotherapie (12 behandelingen), Spoedeisende hulp in het buitenland, Gehoorbeschermers (eenmalig € 75,-), Gehoorbeschermers (eenmalig € 75,-)
 • t@ke3, vanaf € 33,25 per maand, oa Fysiotherapie (27 behandelingen), Alternatieve geneeswijzen (max. € 500,- pj), Sport Medisch Advies (max.  € 100,- pj)

Zie de site van Take Care Now voor een volledig overzicht van de dekking en polisvoorwaarden voor deze aanvullende zorgverzekering. Op de site staat het volledige vergoedingenoverzicht. De genoemde bedragen zijn exclusief een korting via collectiviteit.

Take Care Now Tandartsverzekering

Bij Take Care Now kun je ook een tandartsverzekering sluiten. Hierbij kun je kiezen uit de volgende opties:

 • t@nd 50: vanaf € 3,85 per maand, 100% voor consulten en preventieve mondhygiëne en 75% van de overige tandheelkundige kosten, tot € 50,- per jaar
 • t@nd 250: vanaf € 13,75 per maand, 100% voor consulten en preventieve mondhygiëne en 75% van de overige tandheelkundige kosten, tot € 250,- per jaar
 • t@nd 500: vanaf € 22,75 per maand, 100% voor consulten en preventieve mondhygiëne en 75% van de overige tandheelkundige kosten, tot € 500,- per jaar

Met de tandartsverzekering wordt je jaarlijkse controle bij de tandarts vergoed én kun je tandsteen laten verwijderen.

De genoemde prijzen zijn exclusief een eventuele korting via vereniging of werkgever.

Zie de site van Take Care Now voor een volledig overzicht van de vergoedingen vanuit de tandartsverzekering.

Voor het indienen van declaraties kun je bij Take Care Now inloggen. In de Mijn TakeCareNow omgeving kun je ook de overige zorgzaken regelen.

Korting op je Take Care Now Zorgverzekering

Zoals aangegeven kun je de premie van de basisverzekering verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Maar ook kun je profiteren van een korting via een collectiviteit. Bijvoorbeeld via de CJP-pas. Als je een opleiding volgt bij een MBO kun je een MBO korting krijgen. Ook studenten kunnen korting krijgen via studenten.net. Ook via een Facebook account kun je een fikse korting krijgen geeft Take Care Now aan. Mogelijk kun je ook korting krijgen via je werkgever. Op de site van Take Care Now kun je opzoeken welke bedrijven afspraken hebben met de verzekeraar.

Zie ook de informatie over de Take Care Now zorgverzekering op de site van Zorgverzekering-Actueel.nl

De informatie over de Take Care Now zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)