Salland Zorgdirect Zorgverzekering

Zorgdirect logo

De Salland ZorgDirect zorgverzekering is een nieuw label van Eno Zorgverzekeraar. Met deze nieuwe Salland ZorgDirect zorgverzekering biedt de organisatie een complete zorgverzekering met een uitstekende service en toch voor een scherpe prijs. Deze ZorgDirect polis is vooral gericht op de bewuste klant geeft Salland aan. Iemand die houdt van een no-nonsense aanpak en die de zorgzaken graag zoveel mogelijk online regelt.

Je gaat voor je declaraties naar de site van de zorgverzekeraar of je gebruikte je mobiele telefoon met een App.

Salland ZorgDirect heeft contracten gesloten met bijna alle zorgverleners staat te lezen op de website. Er is dus altijd wel een ziekenhuis in de buurt. Ben erg benieuwd hoe Salland voor het zorgjaar 2015 gaat scoren met deze nieuwe Eno Salland zorgverzekering.

Basisverzekering Salland ZorgDirect zorgverzekering

Voor de zorgverzekering van 2015 biedt Salland ZorgDirect een basisverzekering aan met een premie vanaf € 99,95 per maand. Dit is de premie op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je vrijwillig voor een hoger eigen risico, kan de premie lager uitvallen. Bij de Salland ZorgDirect zorgverzekering kun uit verschillende bedragen voor een vrijwillige eigen risico kiezen. Bij het maximale risico is de premie voor de basisverzekering € 82,45 per maand.

Altijd korting bij premie Salland ZorgDirect zorgverzekering

Deze premie van de basisverzekering kan nog lager uitvallen als je gebruik kan maken van een collectiviteit. Neem contact op met je werkgever om te bepalen of deze afspraken heeft gemaakt met de verzekeraar. Maar bij Salland ZorgDirect heb je altijd recht op korting. Wanneer je niet via je werkgever van korting kan profiteren maak je gebruik van “Online Gemak”. Je wordt dan lid van de verzekeraar en gaat alles online regelen ten aanzien van je zorgverzekering. Je krijgt dan 10% korting op de premie van je basisverzekering en de aanvullende verzekeringen als je deze hebt afgesloten.

Aanvullende dekking bij Salland ZorgDirect verzekering

Ook bij Salland ZorgDirect kan je de dekking vanuit de basisverzekering aanvullen door te kiezen voor één van de aanvullende zorgverzekeringen. Hierbij kan je kiezen uit de volgende opties:

  • Start, premie vanaf 5,85 per maand, Extra zekerheid voor mensen die weinig tot geen gebruik van zorg maken.
  • Extra, premie vanaf € 9,25, extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en -middelen.
  • Plus, premie vanaf € 17,50 per maand, voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie en preventie.
  • Top, premie vanaf € 29,90 per maand, meest complete zorgverzekering voor als je veel zorg nodig hebt of geen verassingen wil.

De hierboven getoonde premies zijn exclusief de collectiviteitskorting. De premies zullen voor de verzekerde dan lager uitvallen. Zie de site van Salland ZorgDirect voor een volledig overzicht van de Salland vergoedingen bij deze aanvullende verzekering.

Declareren bij Salland ZorgDirect

Bij de Salland ZorgDirect zorgverzekering heb je een ruime zorgkeuze met een scherpe premie. Daarbij kan je de zorgzaken online regelen met de ZorgDirect Declaratie App en de online website. Deze declaratie App is beschikbaar voor Android , iPhone en Windows Phone toestellen Een rekening die je met deze App indient zal binnen vijf werkdagen worden betaald geeft de verzekeraar aan. Declareren is makkelijk met de App. Je vult een paar gegevens in en maakt een foto van de rekening van de zorgverlener. Declareren is dus vrij eenvoudig bij de Salland ziektekostenverzekering.

Meer Eno zorgverzekeringen

Deze Salland ZorgDirect zorgverzekering is niet de enige Eno zorgverzekering. De organisatie heeft ook de volgende zorgverzekeringen in het assortiment:

  • Energiek,
  • HollandZorg
  • Salland

De informatie over de Salland Zorgdirect zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 18 januari 2015)