Meeus Zorgverzekering

Meeus logo

Vanaf 1 januari 2014 is de Meeus zorgverzekering over gegaan in de IAK Uniek zorgverzekering. Wanneer je naar de site van Meeus gaat zie je bij de zorgverzekering een korte omschrijving van de voordelen van de Meeus zorgverzekering en dat dit de Uniek zorgverzekering is. Vervolgens kun je met een link vanaf deze pagina naar de site van IAK verzekeringen voor het volledige overzicht van de zorgverzekering.

Meeuszorg is nu dus de IAK Uniek zorgverzekering waarbij je nog steeds een zorgverzekering op maat kan afsluiten. Via de tussenpersoon krijg je een scherp geprijsde basisverzekering met een ruime dekking. Met IAK Uniek bepaal je zélf waar je voor verzekerd bent. Vergoedingen die je niet nodig heeft, haal je nu eenvoudig uit uw zorgverzekering geeft Meeus aan op haar website. Vergoedingen die je juist wél denkt nodig te hebben, voegt je toe of daarvan verhoog je de dekking.

Zo krijg je een krijgt een unieke Meeus zorgverzekering volgens persoonlijke behoeften en wensen.

Voordelen van IAK Uniek zorgverzekering

Op de site van Meeus zorgverzekering staat een opsomming van de voordelen van de IAK Uniek zorgverzekering:

  • samenstellen naar persoonlijke behoefte
  • binnen één minuut declareren, via de site of mobiele App
  • Online toegang tot de zorgverzekering

Collectieve Meeus zorgverzekering

Via Meeus kun je zakelijk een collectieve zorgverzekering sluiten. De tussenpersoon ziet deze zorgverzekering als een secundaire arbeidsvoorwaarde waarmee je medewerkers aan je organisatie kan binden. Meeus geeft aan veel kennis opgedaan met de zorgverzekering. De organisatie kan je helpen met het marktonderzoek naar het beste zorgcontract bij een zorgverzekeraar en de communicatie daarover naar de medewerkers. De volgende bedrijven worden genoemd:

  • D-Reizen
  • Dirck
  • Dirk
  • Dirx
  • Deka
  • Uniconsult
  • Speciaalzeken bv

Meeus zorgverzekering collectief – deelnemende bedrijven

Meeus geeft op haar site een overzicht van bedrijven waarvoor het een collectieve zorgverzekering heeft ingekocht. Voor deze organisaties heeft het naar eigen zeggen aantrekkelijke zorgverzekeringen kunnen regelen bij Avéro Achmea, CZ en Zilveren Kruis Achmea, Hierbij kunnen de verzekerden profiteren van kortingen op het individuele tarief.

De informatie over de Meeus zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 18 januari 2015)