Kiemer Zorgverzekering

Kiemer logo

Kiemer zorgverzekering is bekend geworden met de aanvullende zorgverzekeringen met de kindernamen. Ook bij de tandartsverzekeringen werden kindernamen gebruikt. Voor de zorgverzekering 2015 komt Kiemer met nieuwe aanvullende verzekeringen bij de Kiemer zorgverzekering. kwam vorig jaar nieuw op de markt.

Kiemer is een dochteronderneming van de Friesland Zorgverzekeraar en heeft daarmee ruime ervaring in de markt van zorgverzekeringen. Kiemer is de online zorgverzekering.

Je regelt daarbij zelf zoveel mogelijk via het internet. Alles wat online geregeld kan worden verloopt snel en simpel via het internet. Een declaratie wordt snel verwerkt en op je rekening gestort. Hiermee kan Kiemer veel op de kosten bepalen waardoor het een scherpe premie kan aanbieden voor de Kiemer zorgverzekering.

Basisverzekering Kiemer zorgverzekering

Kiemer heeft dit jaar al een basisverzekering vanaf € 90,95 euro per maand. Dit is de premie voor een basisverzekering met alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Het is bij Kiemer ook mogelijk om te kiezen voor een hoger eigen risico waardoor de maandpremie nog lager kan uitvallen. Bijvoorbeeld met een extra eigen risico van 500 euro komt de maand premie uit op 68,95,- euro per maand voor de Kiemer zorgverzekering. Bij Kiemer kun je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico kiezen of het maximale eigen risico. Je hebt bij Kiemer dus maar twee opties.

Let op: De premies van deze basisverzekering zijn dit jaar lager dan die voor de Kiemer verzekering van 2014. Maar deze verzekeringen zijn niet met elkaar te vergelijken.

Exclusieve diensten Kiemer

Kiemer geeft aan dat haar verzekerde gebruik kunnen maken van volgende exclusieve diensten:

 • Toegang tot de beste medische specialisten
 • 24/7 persoonlijke kindervraagbaak
 • Thuisconsult 1e lijns psychologische zorg
 • Persoonlijk advies en begeleiding als uw kind naar het ziekenhuis moet of is geweest
 • Webshop, gespreid betalen verplicht eigen risico en wachtlijstbemiddeling

Aanvullende dekking Kiemer zorgverzekering

Ook bij Kiemer kun je de basisverzekering uitbreiden door te kiezen voor specifieke aanvullende verzekeringen. Hierbij kun je uit de volgende opties kiezen:

 • AV Goed, oa fysiotherapie 9 behandelingen, anticonceptie volledig vergoed vanaf 21 jaar, Europa dekking
 • AV Beter, oa fysiotherapie 9 behandelingen, alternatieve geneeswijzen tot € 250,- per jaar, contactlenzen en brillen max € 50,- per 3 jaar
 • AV Best, oa fysiotherapie 18 behandelingen, alternatieve geneeswijzen tot € 500,- per jaar, contactlenzen en brillen max € 100,- per 3 jaar

Zie voor meer details ten aanzien van deze aanvullende verzekeringen de site van Kiemer. De aanvullende verzekeringen van de Kiemer zorgverzekering zijn niet meer te vergelijken ten opzichte van vorig jaar. Kijk dus goed of de dekking van deze verzekeringen nog wel bij je aansluiten.

Tandartsverzekering bij Kiemer zorgverzekering

Wil je bij Kiemer een extra tandartsverzekering afsluiten kun je kiezen uit de drie aanvullende verzekering:

 • AV Tand Goed, oa tandartskosten 75% van je nota tot € 250,-.
 • AV Tand Beter, oa tandartskosten 100% van je nota tot € 250,-.
 • AV Tand Best, oa tandartskosten 100% van je nota tot € 500,-.

Ook bij de Kiemer tandartsverzekeringen zijn de dekkingen en naamgeving aangepast ten opzichte van de Kiemer zorgverzekering 2014.

Declareren bij Kiemer

Voor het beheren van je zorgverzekering ga je naar de persoonlijke omgeving op de site van Kiemer. Gewoon even inloggen op de Mijn Kiemer omgeving. Hiervoor heb je de DigiD code nodig. Op deze omgeving kan je ook de nota’s bij Kiemer declareren. De verzekeraar zorgt dan voor een snelle verwerking.

Zie ook het laatste nieuws over de Kiemer zorgverzekering op www.zorgverzekering-actueel.nl

De informatie over de Kiemer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 11 januari 2015)