Independer Zorgverzekering

Independer logo

Voor het zorgverzekeringen vergelijken maken veel consumenten gebruik van de vergelijker bij Independer zorgverzekering. Via deze vergelijkingssite gaan we op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering. Ook bij de zorgverzekering 2015 campagnes hebben we massaal gebruik gemaakt van deze vergelijkingssite. Ieder jaar komen er nieuwe aanbieders bij voor het vergelijken van de zorgverzekering. Daarbij heeft ieder site wel weer zijn eigen voordelen. De vergelijkingssite Independer is wel een van de bekendste vergelijkers. Al jaren heeft Independer de kop posities bij het aantal uitgevoerde vergelijkingen voor een nieuwe zorgverzekering.

De vergelijkingssite is sinds een aantal jaren eigendom van verzekeraar Achmea maar streeft naar een onafhankelijke positie. Klanten moeten van een transparante en betrouwbare vergelijking kunnen uitgaan. Zonder beïnvloeding van verzekeraars. Misschien is Independer het laatste jaar wel uitgegroeid tot de vergelijkingssite zorgverzekering.

Independer pakt prijzen bij Zorgverzekering

Vol trots geeft Independer op haar site aan dat het prijzen pakt bij het WUA! Performance onderzoek. Zowel in het onderzoek van 2010 als het onderzoek van juni 2014 scoort de site goed bij zorgverzekeringen. Het wist in deze onderzoeken de grote verzekeraars en de concurrentie achter zich te laten. Vooral de naamsbekendheid en het gebruiksgemak draagt bij aan de hoger notering in de onderzoeken voor Independer.

Korting via Independer zorgverzekering vergelijken

Independer heeft afspraken kunnen maken met verschillende zorgverzekeraars. Het kan dus zijn dat je via de site van Independer een zorgverzekering goedkoper kan sluiten dan rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. Gezien de omvang en het belang van de site Independer in het kiezen voor een nieuwe zorgverzekering, heeft de site afspraken kunnen maken met veel zorgverzekeraars. Op basis van deze afspraken kan de site de kortingen die zijn verkregen teruggeven aan de klanten van de site. De korting die je via Independer Zorgverzekering op een nieuwe ziektekostenverzekering kan krijgen kan zelfs oplopen tot 10%. Het is dus verstandig om altijd even te kijken of de zorgverzekering naar keuze misschien net iets goedkoper is als je deze via Independer afsluit.

Kijk naast Independer Zorgverzekering ook eens bij HoyHoy.nl mogelijk heeft vergelijkingssite nog betere afspraken kunnen maken waardoor hier de zorgpremie nog lager uitvalt. Geen garantie, maar altijd het proberen waard. Dit jaar kun je ook bij Consumentenbond zorgverzekeringen vergelijken en maken Geld.nl, Pricewise.nl veel reclame voor hun dienstverlening.

Beste zorgverzekering via Independer zorgverzekering ?

Independer geeft op haar site aan dat het speciale teams heeft samengesteld die het de consument mogelijk moeten maken om de beste zorgverzekering of goedkoopste ziektekostenverzekering te vinden voor 2015. Al meer dan 250.000 consumenten hebben de site van de vergelijker gebruikt om tot een keuze te komen. Het is nog niet duidelijk op dit moment, hoeveel van deze consumenten daadwerkelijk de zorgverzekering via de site gesloten heeft. Dit zal in de loop van het volgende jaar wel bekend worden gemaakt.

Achmea heeft meerderheidsbelang

Toch wel het verzekeringsnieuws van het jaar 2013. Verzekeraar Achmea maakt bekend dat het een meerderheids belang heeft genomen in de vergelijkingssite Independer. Door deze gedeeltelijke overname wil Achmea meer informatie te krijgen om de perfecte verzekering te kunnen samenstellen. Independer weet als geen andere op basis van welke criteria de consumenten naar de verzekeringen kijken. Zowel voor de zorgverzekering als ook ander verzekeringen als bijvoorbeeld de autoverzekering.

Deze overname roept ook veel vragen op ten aanzien van de onafhankelijkheid van deze vergelijkingssite. Is het nog wel een onafhankelijk Independer zorgverzekering advies dat je krijgt? En hoe zullen de zorgverzekeringen van Achmea profiteren van de inzichten die deze vergelijkingssite gaat opleveren?, en zal dit in de toekomst ook blijven? Op haar site geeft Independer weer welke zorgverzekeringen worden meegenomen in de vergelijking. Belangrijke concurrenten van Achmea zoals CZ, Ditzo, VGZ en Menzis worden in een vergelijk zorgverzekeringen meegenomen.

Zie ook het laatste nieuws over de Independer zorgverzekering op www.zorgverzekering-actueel.nl

De informatie over de Independer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 11 januari 2015)