HoyHoy Zorgverzekering

HoyHoy logo

Sluit een HoyHoy zorgverzekering en bespaar op je premie. Kijk op de vergelijkingssite of dezelfde zorgverzekering via de vergelijker voor jouw goedkoper is. De Vergelijkingssite heeft met verzekeraars contracten gesloten en kan mogelijk jouw een voordeel geven op de premie van je nieuwe zorgverzekering. HoyHoy geeft je bij de afgesloten HoyHoy zorgverzekering ook een prijsgarantie. Zie je de gesloten zorgverzekering elders goedkoper, dan krijg je van de vergelijkingssite het verschil terug.

Enkele jaren gelden begon Verzekeringssite.nl met het vergelijken van verzekeringen. De organisatie heeft bekendheid gekregen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en de autoverzekering vergelijking. Als je via deze site een zorgverzekering afsloot kon je profiteren van extra voordeel. Sinds de overname van de vergelijker is de site verder gegaan onder de naam HoyHoy.nl. Onder het motto vergelijk verzeker verdien wil het de consumenten laten besparen op de verzekeringen. En ook op de zorgverzekering.

Voordelen HoyHoy zorgverzekering

We kunnen zelf allemaal de verschillende zorgverzekeringen vergelijken. Zelf naar de sites van de verzekeraars. Of we maken gebruik maken van een tussenpersoon. Waarom dan de zorgverzekeringen vergelijken via de dienstverlening van deze vergelijkingssite? HoyHoy geeft aan dat haar klanten profiteren van de volgende voordelen:

  • eenvoudig vergelijken zorgverzekeringen en ook direct afsluiten
  • besparen op premie van je zorgverzekering, met mogelijk extra korting
  • Laagste prijsgarantie
  • HoyHoy.nl help bij overstap en papierwerk

Uniek Laagste prijsgarantie op HoyHoy zorgverzekering

Het voordeel van een laagste prijsgarantie is toch wel uniek te noemen bij de vergelijking zorgverzekering. HoyHoy.nl geeft aan dat je bij haar altijd de laagste prijs betaald voor de zorgverzekering. Je krijgt het verschil in premie terug als je dezelfde zorgverzekering tegen dezelfde voorwaarden voordeliger kan afsluiten bij een andere aanbieder. Natuurlijk wel op basis van de zelfde gegevens en uitgangspunten. Deze prijsgarantie moet veel consumenten over de streep trekken. Vooral als je dit combineert met de ondersteuning van HoyHoy.nl bij overstappen en het papierwerk. Op die manier wordt het vergelijken en overstappen van zorgverzekering wel erg aantrekkelijk voor iedereen. Een mooie aanbod bij een HoyHoy zorgverzekering.

Eenvoudig zelf HoyHoy zorgverzekering afsluiten?

Om een zorgverzekering te kunnen afsluiten bij HoyHoy.nl moet je eerst een vergelijking uitvoeren. Voor het vergelijken moet je in de vergelijker van HoyHoy.nl de persoonlijke gegevens invullen. Aangevuld met jouw wensen voor de medische zorg. Op basis van deze gegevens stelt HoyHoy.nl een overzicht van 3 best passende zorgverzekeringen samen. Vanaf dat moment kan je al in een paar minuten een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Je moet dan wel kunnen overstappen van zorgverzekering. Dit is het geval voor iedereen die achttien jaar is geworden. Op het eind van het jaar moeten we allemaal weer een nieuwe zorgverzekering kiezen.

Na het opgeven van geboortedatum, geslacht en de postcode moet je de wensen ten aanzien van de basisverzekering opgeven. Welke Eigen Risico wil je hebben en is een vrije zorgkeuze voor jouw belangrijk. Bij de aanvullende wensen kun je bijvoorbeeld aangeven welke dekking je voorkeur heeft bijvoorbeeld orthodontie tot 18 jaar, tandarts vanaf 18 jaar, Brillen en lenzen, fysiotherapie en nog meer. Dit zijn veel opties. Voor al deze opties moet je aangeven wat relevant voor jouw is en welke dekking je minimaal wilt hebben.

Als de resultaten worden bepaald zal HoyHoy.nl de volgende informatie tonen

  • maandpremie
  • basisverzekering naturapolis of restitutiepolis
  • vrije zorgkeuze
  • direct acceptatie
  • extra opmerkingen

Deze resultaten worden in eerste instantie op prijs gesorteerd. Van getoonde verzekeringen kun je via een link de polisvoorwaarden opvragen. HoyHoy.nl geeft aan welke optie ze zou adviseren en op basis waarvan. Bij mij was dat een Stad Holland zorgverzekering op basis van de laagste prijs. Dit scheelde per maand ook wel erg veel ten opzichte van de andere getoonde zorgverzekering. Bij StadHolland was er een directe acceptatie, niet bij de andere verzekering.

Bevalt de keuze, dan kun verder in het proces. In Stap 2 geeft HoyHoy aan of er nog eenmalige poliskosten betaald moeten worden. De gekozen zorgverzekering kun je direct online afsluiten. Kijk en vergelijk zorgverzekering op de site van HoyHoy.nl en bepaal jouw ideale zorgverzekering.

Extra korting via HoyHoy of Collectiviteit

HoyHoy heeft met enkele zorgverzekeraars speciale afspraken gemaakt ten aanzien van korting op de premie. Dit is een extra korting waarvan jij als verzekerde ook kan profiteren.

Let op bij het vergelijken van de zorgverzekeringen op prijs. In de vergelijking heeft HoyHoy.nl waarschijnlijk niet de collectiviteitskorting meegenomen die je via de werkgever of vereniging kan krijgen. Let daar dus goed op. Per werkgever kunnen de collectiviteitskortingen verschillen. Het is dus erg moeilijk voor een vergelijkingssite als HoyHoy.nl om deze kortingen mee te nemen in het overzicht. De vergelijking zorgpremies in de premie module van HoyHoy kan dus niet alle premies meenemen die voor iedere verzekerde mogelijk zijn via een collectiviteit.

Vergeleken zorgverzekeraars bij HoyHoy

In Nederland kun je uit veel zorgverzekeringen kiezen. Vele verzekeraars hebben verschillende labels en passende oplossingen voor verschillende doelgroepen. Ieder jaar verdwijnen er zorgverzekeringen of zorgverzekeraars. Deze zorgverzekeraars zijn opgeheven of gefuseerd met andere verzekeringen (Kruidvat, Agis, Take Care Now, DVZ Achmea, Groen Land, Trias). Opvallend genoeg komen er ieder jaar ook weer nieuwe zorgverzekeringen bij. Op haar site geeft HoyHoy een overzicht van de zorgverzekeringen die worden meegenomen in de vergelijking. Dit is een zeer omvangrijke lijst van zorgverzekeringen. En het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen gaat snel en makkelijk. De resultaten kun je via de e-mail laten sturen.

Voor een actueel overzicht van de zorgverzekeringen die in de vergelijking zitten verwijzen we naar de website van HoyHoy.nl

Hoge score zorgvergelijker HoyHoy

HoyHoy.nl geeft op haar site aan dat haar zorgverzekering vergelijker een 8 scoort. Dit is een gemiddelde. Helaas is het gemiddelde nu nog bepaald op een laag aantal. Dat zal bij het nieuwe zorgseizoen wel toenemen.

Zie ook het laatste nieuws over de HoyHoy zorgverzekering op www.zorgverzekering-actueel.nl

De informatie over de HoyHoy zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 11 januari  2015)