Delta Lloyd zorgverzekering

Delta Lloyd logo

De Delta Lloyd zorgverzekering 2015 is een restitutieverzekering. Je kunt bij de verzekeraar niet langer kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen. Nu kun je met de Delta Lloyd zorgverzekering bij alle zorgverleners terecht. Je hebt de vrije keuze van ziekenhuis, apotheek, huisarts en fysiotherapeut. Delta Lloyd kiest voor een goede zorgverzekering, als je ooit zorg nodig hebt kun je niet kritisch genoeg zijn geeft de verzekeraar aan. Delta Lloyd verzekeringen is een bekende en grote verzekeraar. Hier kun je niet alleen een zorgverzekering afsluiten maar ook veel schadeverzekeringen, hypotheken en spaarproducten. Zie de site van de verzekeraar voor een volledig overzicht van de producten en diensten.

Voordelen Basisverzekering Delta Lloyd zorgverzekering

De dekking van de basisverzekeringen is bij alle zorgverzekeraars gelijk. Dat is wettelijk geregeld. Maar met de Delta Lloyd basisverzekering kun je wel profiteren van unieke voordelen:

 • Vrije keuze zorgverleners
 • Gratis Best Doctors® : second opinion van een internationale top specialist
 • Gezondheidslijn van Delta Lloyd. 24 uur per dag bereikbaar, rustgevend en wel zo handig
 • Wachtlijst bemiddeling met uitwijk naar buitenland

Aanvullende dekking Delta Lloyd Zorgverzekering

Bij Delta Lloyd kun je kiezen uit een groot aanbod van aanvullende verzekeringen. Hiermee kan de verzekerde de dekking aanpassen aan de persoonlijke voorkeuren en wensen. Om het iets makkelijker te maken kan 1x per jaar de aanvullende verzekering worden aangepast vanuit de Meegroei service van Delta Lloyd. Eén keer tussentijds per jaar, wanneer uw levensfase verandert. U kunt de dekking uitbreiden of juist een aanvullende verzekering nemen die minder vergoed. Zo bent u direct optimaal verzekerd en kunt u wellicht geld besparen. Let wel op dat deze service niet voor alle aanvullende verzekeringen van toepassing is.Nee, alleen de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Compleet, Comfort en Top kunnen tussentijds gewijzigd worden:

 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Start
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Extra
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Compleet
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Comfort
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Top

Bovengenoemde aanvullende verzekeringen vergoeden veel vormen van zorg. Wanneer je juist een aanvullende verzekering wilt die de noodzakelijke en belangrijkste zorg vergoed, kies dan uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Brons
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Zilver
 • Delta Lloyd Aanvullende verzekering Goud

Zie de site van Delta Lloyd voor een volledig overzicht van de premies en vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd.

Tandartsverzekering bij Delta Lloyd zorgverzekering

Bij een Delta Lloyd zorgverzekering heb je ook een ruime keuze aan tandartsverzekeringen. De TandenGaaf polis van de Delta Lloyd zorgverzekering biedt je de vergoeding van tandheelkundige behandelingen door een tandarts en/of mondhygiënist. Je kunt kiezen uit de volgende polissen:

 • TandenGaaf 250
 • TandenGaaf 500
 • TandenGaaf 1000
 • TandenGaaf 1500

Voor de laatste twee tandartsverzekeringen is wel een ingevulde tandartsverklaring nodig. Zie de site van de verzekeraar voor een volledig overzicht van de Delta Lloyd vergoedingen vanuit deze tandartsverzekeringen.

Korting bij zorgverzekering Delta Lloyd

Bij de Delta Lloyd ziektekosten verzekering kun je mogelijk profiteren van een collectiviteitskorting. Via de collectiviteit heb je een uitgebreidere dekking maar krijg je ook een korting op de premie van de verzekering. Neem contact op met Delta Lloyd voor de hoogte van deze korting.

Bij de zorgverzekering van Delta Lloyd krijg je ook een Delta Lloyd Zorgpas. Op vertoon van uw Delta Lloyd Zorgpas krijg je korting op producten en diensten die je helpen om gezond en fit te blijven. De kortingen komen rechtstreeks van de aanbieder en hebben dus geen invloed op de premie stelling van de Delta Lloyd zorgverzekering.

Online zorgzaken regelen bij Delta Lloyd

Je kunt op de site van de verzekeraar inloggen bij Mijn Delta Lloyd zorgverzekering. Daar kun je de declaraties indienen. Via Mijn Delta Lloyd kun je ook de persoonlijke gegevens muteren en de status van de declaraties volgen. Gewoon even bij Mijn Delta Lloyd inloggen en de gegevens van de Delta Lloyd declaratie invullen. Mijn Delta Lloyd is gratis en 24 uur per dag beschikbaar.

Zie voor de actuele premies, acties en nieuws over Delta Lloyd Zorgverzekering ook de site van Zorgverzekering-Actueel.nl.

De informatie over de Delta Lloyd zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 januari 2015)