Besured zorgverzekering

Besured logo

De Besured zorgverzekering is dit jaar op een andere manier onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Geen dure radiospots of dure televisie reclames maar een een direct mailing. Besured stuurde brieven met een overzicht van de voordelen van de Besured zorgverzekering. En in de laatst weken van het jaar kreeg je van Besured zorgverzekering een kaartje waarmee je de beste dekking van 2015 werd gewenst. Op haar site geeft de verzekeraar aan dat de Besured zorgverzekering een verzekering is met de beste dekking en de laagste premie van Nederland. Besured is echter niet voor iedereen beschikbaar. De verzekeraar richt zich namelijk op studenten en young professionals. Al 81.429 studenten en young professionals zijn bij Besured  verzekerd.

Basisverzekering Besured zorgverzekering

Besured zet een zorgverzekering in de markt voor een premie van 94,50 euro per maand met alleen het wettelijke verplichte eigen risico van 375 euro. Op de eigen site geeft de verzekeraar aan dat het de meest complete zorgverzekering heeft van Nederland met de laagste premie. Bij de Besured zorgverzekering kun je niet een extra vrijwillig eigen risico nemen.

Samenwerking met VGZ en National Academic

Als nieuwkomer op de markt van verzekeren is het belangrijk om direct het vertrouwen te winnen van de consument. het is dan ook goed om te zien dat Besured en de zorgverzekeringen van Besured zijn ontwikkeld door Academica en Studentenwerk in samenwerking met National Academic. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring kennen ze studenten en young professionals als door en door. Deze kennis resulteert de samenwerking in producten en diensten van zeer hoge kwaliteit. Ook kan het profiteren van de ruime ervaring van zorgverzekeraar VGZ.

Hoe kan de premie van Besured zorgverzekering zo laag zijn?

Op de site geeft Besured aan dat de verzekerden profiteren van een 10% collectiviteitskorting van VGZ. Tevens betaal je slechts de premie die hoort bij een zorgverzekering met een extra vrijwillig Eigen Risico van 500 euro. Dit eigen risico wordt echter weer volledig gecompenseerd. Dat maakt het zo voordelig. Bij Besured geen addertjes onder het gras: Je hebt géén extra eigen risico en toch een lage premie van Besured zorgverzekering”. Maar je profiteert als Student of Young professional ook van de extra korting die de verzekeraar geeft voor deze aantrekkelijke doelgroep. Daarom heb je een extra collectiviteitskorting, bovenop de collectiviteitskorting die je bijvoorbeeld bij VGZ rechtstreeks zou kunnen krijgen. Deze Besured zorgverzekering moet voor studenten dan ook voordeliger uitvallen dan een standaard VGZ zorgverzekering.

Gratis servicepakket basisverzekering

Als je een basisverzekering sluit bij Besured krijg je gratis een servicepakket van de verzekeraar. Met dit pakket kun je profiteren van bijvoorbeeld:

  • Verhaalsrechtsbijstand / juridisch advies na ongeval
  • Vakantiedokter
  • Wachtlijstbemiddeling
  • Zorgbemiddeling kraamzorg

Zie voor het volledige pakket en de polisvoorwaarden de site van Besured.nl.

Aanvullende verzekeringen bij Besured zorgverzekering

Ook Besured biedt aanvullende verzekeringen aan. Dit aanbod is simpel en overzichtelijk. Je kan een aanvullende dekking afsluiten voor € 8,90 per maand extra. En een tandartsverzekering kun je sluiten voor € 11,90 per maand. Dan ben je verzekerd voor maximaal 350 euro per jaar voor de tandartskosten. Je krijgt wel 100% vergoed. Besured gaat wel voor de
tandartsbehandelingen uit van een maximum prijs per behandeling. Vraagt je eigen tandarts meer dan deze maximum prijs, moet je zelf het verschil bij betalen. Bekijk de site van Besured zorgverzekering voor meer informatie over de vergoedingen vanuit de tandartsverzekering.

Zie voor de actuele premies, acties en nieuws over Besured Zorgverzekering ook de site van Zorgverzekering-Actueel.nl.

Besured studentenzorgverzekering

Misschien wel de ideale Be Sure Verzekering voor studenten. Vergelijk de Besured studentenverzekering dan ook eens met de andere zorgverzekeringen die in de markt worden gezet als studentenzorgverzekering. Maar met de samenwerking van VGZ en National Academic moet het wel goed zitten.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 januari 2015)