Avéro zorgverzekering

Avero Achmea logo

Met een Avéro zorgverzekering kies je voor een Achmea zorgverzekering. Een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Hierdoor kan de zorgverzekeraar profiteren van veel voordeel bij het inkopen van zorg en kan het ook actief bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Avéro zet met haar zorgverzekering in op een ruime dekking met een scherpe vergoedingen. De premie van de Avéro zorgverzekering voor 2015 is iets gestegen ten opzicht van de premie van het vorige jaar. De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen afhankelijk van het gekozen pakket met 1% tot 6%. Met een Avéro zorgverzekering kun je profiteren van veel diensten zoals het wereldwijde second opinion service via het netwerk van Best Doctors.

Basisverzekering Avéro Zorgverzekering

Bij de Avéro Zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen. Daarbij kies je uit een naturapolis of een restitutiepolis. Bij de naturapolis heb je een iets lagere maandpremie maar kan je niet altijd zelf de zorgverlener kiezen. Wil je meer vrijheid dan kies je voor een restitutieverzekering. Deze is dan wel iets duurder:

  • Avero Select Zorg Plan, naturapolis, premie vanaf € 102,45 per maand
  • Avero Keuze Zorg Plan, restitutieverzekering, premie vanaf € 102,45 per maand

De meeste dekking voor de zorgpremie

Op de site van Avéro staat te lezen dat haar zorgverzekering de meeste dekking geeft voor de gevraagde zorgpremie. Dit is aangetoond in een onafhankelijk vergelijkingsprogramma Rolls. De resultaten van dit onderzoek zijn via de site van Avéro te raadplegen via een link naar een document. Twee van de Avéro zorgverzekeringen zijn in 2014 in de top 7 beland van de zorgverzekeringen die de allerbeste dekking bieden. Avéro is trots op deze prestatie en wijst daarbij op de prijs per maand. Neem je deze premie ook mee in de vergelijking, steken volgens de verzekeraar de zorgverzekeringen van Avéro Achmea er met kop en schouders bovenuit. Meer Zorg hoeft voor een Avéro zorgverzekering niet duurder te zijn. Zoals Avéro het zelf weergeeft:
Meer Zorg betekent daadwerkelijk dat we een hele hoge dekking bieden tegen een betaalbaar tarief. En daar word je echt beter van. Volgens Zorgverzekeraar Avéro Achmea maak je ook een verstandige keuze door voor Avéro ziektekosten te kiezen

Aanvullende dekkingen Avéro zorgverzekering

Bij de Avéro Zorgverzekering kun je de dekking van de basisverzekering uitbreiden door te kiezen uit het aanbod van aanvullende verzekeringen:

  • Avero Achmea Start, Aantrekkelijk geprijsd met belangrijke aanvullende dekkingen
  • Avero Achmea Extra, Scherp geprijsd middenpakket met de meest gekozen aanvullende zorg
  • Avero Achmea Royaal, Met een bovengemiddeld ruime dekking
  • Avero Achmea Excellent, Voor deze verzekering moet een korte vragenlijst ingevuld worden ten behoeve van de medische acceptatie. Excellent heeft een zeer uitgebreide dekking en veel volledige vergoedingen
  • Avero Ziekenhuis Extra, niet beschikbaar voor leeftijdsgroep 0 t/m 17 jaar

De premies van de aanvullende zorgverzekeringen zijn bij Avéro afhankelijk van de leeftijd. Voor verschillende leeftijdsgroepen worden verschillende premies gerekend. Zie de site van Avéro verzekeringen voor een actueel overzicht van de premies bij de verschillende leeftijdsgroepen. Avéro hanteert de volgende groepen: 0 t/m 17 jaar, 18 t/m 34 jaar, 35 t/m 54 jaar, vanaf 55 jaar.

Wil je meer informatie over het invullen van de vragenlijst voor de medische acceptatie bij de aanvullende dekking van de Avéro ziektekostenverzekering, kijk dan even op de site van de verzekeraar of neem contact op met de Avéro Achmea Klantenservice. Het nummer staat op de site van de verzekeraar.

Tandartsverzekering bij Avéro Zorgverzekering

Ook bij de Tandartsverzekering biedt Avéro verschillende dekkingen aan: T Start, T Extra, T Royaal, en T Excellent. Deze tandartsverzekeringen verschillen vooral in het maximale bedrag dat vergoed zal worden. Niet vergoed worden: keuringsrapporten, niet nagekomen afspraken, orthodontie, abonnementen, tandheelkundige verklaring en het uitwendig bleken van tanden en kiezen.

Zie voor de premies, acties en nieuws over Avero Achmea Zorgverzekering ook de site van Zorgverzekering-Actueel.nl.

De informatie over de Avéro zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3  januari 2015)