Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg logo

AnderZorg Zorgverzekering heeft ieder jaar wel een van de scherpste premies voor de basisverzekering. Op haar site geeft de zorgverzekeraar aan dat het dit jaar weer de laagste premie heeft voor de zorgverzekering op basis van het maximale eigen risico. Deze lage premie is mogelijk omdat de verzekeraar vele zaken online regelt. De Anderzorg zorgverzekering wordt samen met zorgverzekeraar Menzis aangeboden. Hierdoor kan Anderzorg kwalitatief goede zorg inkopen voor een scherpe prijs. Dit inkoop voordeel zie je weer terug in de lage premie. Met deze zorgverzekering kun je in 2015 naar elke huisarts, elke tandarts en ook elk ziekenhuis. Daarnaast heb je de keuze uit ruim 35.000 zorgaanbieders.

Basisverzekering Anderzorg zorgverzekering

Zoals aangegeven zet Anderzorg in op een scherpe premie voor haar basisverzekering. Wanneer je kiest voor alleen het wettelijk verplichte eigen risico kom je uit op een premie voor de basisverzekering van € 93,00 per maand. Wanneer je kiest voor een extra vrijwillig eigen risico, kan de premie voor deze basisverzekering lager uitvallen. In stappen kun je voor het maximale eigen risico kiezen. Bij het maximale eigen risico kun je de Anderzorg basisverzekering sluiten vanaf € 66,00 per maand.

Aanvullende dekking Anderzorg Zorgverzekering

De dekking vanuit de Anderzorg basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kun je kiezen uit de verschillende modules waarmee je de aanvullende verzekering zelf samenstelt:

 • Anderzorg Budget, Aanvullend + Tand, vanaf € 10,25 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, tandheelkunde tot € 250, waarvan maximaal 75% per verrichting en werelddekking.
 • Anderzorg Jong, Aanvullend + Tand, € 15,75 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen
 • Anderzorg Extra, Aanvullend, vanaf € 13,65 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, € 150 voor brillen en contactlenzen per 2 kalenderjaren, € 50 aan voorbehoedsmiddelen, 80% aan alternatieve geneeswijzen
 • Anderzorg Tand, € 17,85 per maand, verstandig als je gebit extra zorg nodig heeft. tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen
 • Extra + Tand, € 31,50 per maand, tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen (combinatie van Anderzorg Extra en Anderzorg Tand)

Bij Anderzorg kun je ook zelf de dekking van de aanvullende verzekering samenstellen door te kiezen voor aanvullende modules. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

 • Fysiotherapie, wil je een dekking voor fysiotherapie, aanvulling op basisverzekering vergoeding voor 9 of 18 behandelingen fysiotherapie ( 5,00 of € 24,00 per maand extra)
 • Tand, voor extra tandzorg, voor vergoedingen van tandheelkunde tot € 250 of € 500. Kies daarbij voor vergoeding van 75% of 100%
 • Buitenland, als je vaak in het buitenland bent kun je kiezen voor een werelddekking, voor vergoeding spoedeisende medische hulp in heel de wereld. Deze extra werelddekking kost je € 0,75 per maand.

Zie de site van Anderzorg voor een actueel overzicht van de Anderzorg vergoedingen uit een aanvullende Anderzorg zorgverzekering. Daar lees je ook meer over de eventuele polisvoorwaarden bij het afsluiten van de aanvullende verzekering.

Tandartsverzekering Anderzorg

Zie voor de tandartsverzekeringen van Anderzorg de beschrijving bij de aanvullende verzekeringen.

Online diensten Anderzorg

Zoals Anderzorg zelf al aangeeft op haar site kun je als verzekerde niet alleen profiteren van een scherpe premie voor de zorgverzekering meer ook van diverse online gemakken:

 • Online declareren
 • Online Zelf wijzigingen doorgeven
 • Zorgkosten inzien via website
 • Eigen Risico overzicht online
 • Digitale polis voor zorgverzekering

Voor het online declareren en het inzien van je polisgegevens kun je bij Anderzorg inloggen op de persoonlijke omgeving. Op de Mijn Anderzorg omgeving kun je een nieuwe declaratie indienen of de status inzien van een lopende Anderzorg declaratie. Je kunt bij AnderZorg ook mobiel declareren. Als je een zorg declaratie indient met de Anderzorg App, krijg je binnen drie werkdagen de vergoeding op je eigen rekening gestort.

Korting op Anderzorg zorgverzekering

Bij een Anderzorg zorgverzekering is er geen collectiviteitskorting. Volgens de verzekeraar is dit niet nodig omdat al de laagste premie van Nederland wordt geboden. Voor iedereen die bij AnderZorg.nl een zorgverzekering sluit wordt dezelfde premie gehanteerd. Geen verschillen.

Acties bij Anderzorg

Bij Anderzorg kun je nu extra profiteren als ook je vrienden of bekenden een zorgverzekering afsluiten bij de verzekeraar. Anderzorg daagt namelijk haar klanten uit om samen nog succesvoller te worden met de Ander zorg zorgverzekering. Ze besteed haar geld daarbij liever aan de klanten dan aan een dure reclame campagne. Als je een vriend aanbrengt via de persoonlijke Anderzorg shop kan je samen 40 euro verdelen. In deze tijd toch een leuk extraatje lijkt me.

Zie ook de site www.zorgverzekering-actueel.nl voor nieuws en acties bij de Anderzorg zorgverzekering

De informatie over de Anderzorg zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 januari 2015)