Agis Zorgverzekering

Agis Zorgverzekering van de Zorgverbeteraar

Agis zorgverzekering

Voorgaande jaren had Agis zorgverzekeringen nog mooie acties bij het afsluiten van een Agis Zorgverzekering. Was het eerst een actie met een Bol.com cadeaubon. Vorig jaar kreeg je bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering bij Agis 75 euro retour. Dit jaar geen acties bij Agis maar gewoon een scherpe premie voor de zorgverzekering.
Speciale zorgverzekeringen voor doelgroepen

Agis heeft verschillende zorgverzekeringen in het assortiment. Deze verschillende pakketten zijn afgestemd op specifieke doelgroepen. Zo voert Agis zorgverzekeringen voor
Jongeren, Singles en Stellen, Gezinnen en de groep 50 Plussers. De zorgverzekering is dus op maat voor de verzekerde. Per pakket zijn specifieke aspecten meegenomen in dekking en voorwaarden.
Binnen deze doelgroepen kun je steeds kiezen uit drie verschillende verzekerings varianten:

  • Kies voordelig
  • Kies Beter
  • Kies Zeker

Deze laatste optie is wel de duurste variant.

Voor de jongeren is een ook een speciaal label opgesteld met een zorgverzekering die goed past bij de jongeren: “ Take care Now! ”.

Online Verzekeren bij Agis zorgverzekering

Zorgverzekeraar Agis heeft een sterke online dienstverlening. Naast de Apps voor de mobiele telefoon heeft het een heldere en handige website waarbij declaraties online ingevoerd kunnen worden. Geen gedoe met papier en zo krijg je nog sneller het geld terug gestort. Ook kun je online advies krijgen van de zorgverleners. De Agis zorgverzekering declaratie kun je online indienen via de website of via de Mobiele app. Als je gebruik wilt maken van de site moet je bij Mijn Agis inloggen.

Agis zorgverzekering hulp

Natuurlijk is het erg lastig om de juiste zorgverzekering te kiezen. In haar reclame maakt Agis veel reclame voor haar Verzekeringshulp. Met deze tool op haar internetsite wil Agis Haar klanten helpen om de juiste zorgverzekering te kiezen. En dan alleen die aanvullende dekkingen te kiezen die ook noodzakelijk zijn. Deze verzekeringshulp kun je starten met of zonder een video. Vervolgens wordt door middel van tien vragen een keuze advies gegeven. Na de vraag over de leeftijd en persoonlijke situatie worden vragen gesteld over de verwachte behoefte aan fysiotherapie en de voorkeur voor natuurlijke geneeswijze. Ook kan je aangeven welke vergoeding je wil voor brillen en lenzen in de komende drie jaar. Als alle vragen beantwoord zijn wordt het advies gegeven. Naast de kosten van de basisverzekering wordt ook aangegeven welke aanvullende verzekeringen het beste passen bij de opgegeven voorkeuren. Het overzicht is zeer helder en laat duidelijk de componenten en de bedragen zien. Op het resultaatscherm kun je ook de opties nog aanpassen. Als je wilt kun je op basis van dit resultaat natuurlijk de samengestelde Agis zorgverzekering afsluiten. Of je laat het advies eerst per e-mail toesturen. Of neem voor vragen op met Agis Klantenservice voor hulp bij je vragen.

Meer Achmea Zorgverzekeringen

Agis zorgverzekering is onderdeel van Achmea verzekeringen. Deze grote verzekeraar heeft biedt met verschillende labels nog meer zorgverzekeringen aan, waaronder bijvoorbeeld:

Bezoek ook de site Zorgverzekering Actueel voor meer informatie over de Agis zorgverzekering

De informatie over de Agis zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2014)